چین خواستار توقف دخالت آمریکا در ونزوئلا شد

دوشنبه 11 فروردين 1399
19:18
چین خواستار توقف دخالت آمریکا در ونزوئلا شد سخنگوی وزارت خارجه چین با اشاره به کیفر خواست وزارت دادگستری آمریکا علیه رئیس جمهوری ونزوئلا و مقامات بلندپایه این کشور گفت: چین قاطعانه با تحریم یکجانبه و غیرقانونی کشورها مخالف است و از آمریکا می‌خواهد دخالت در امور داخلی ونزوئلا را متوقف کند.

العالم - آسیا

«هوا چون یینگ» روز دوشنبه در کنفرانس خبری روزانه در پکن افزود: ونزوئلا یک کشور مستقل است و چین همواره مخالف تجاوز به حق حاکمیت، دخالت در امور داخلی و تحریم یکجانبه و غیرقانونی علیه آن کشور بوده است.

وی افزود: دولت چین تصمیم گرفته است برای کمک به ونزوئلا در مقابله با کرونا گروهی از کارشناسان پزشکی خود را به آن کشور اعزام کند که امروز دوشنبه به ونزوئلا خواهند رسید.

این دیپلمات چینی در بخش دیگری از سخنانش درباره واکنش برخی کشورها به مسأله کیفیت کالاهای ساخت چین در زمینه مقابله با کرونا گفت: با مسائل مربوط به این موضوع باید واقع بینانه برخورد شود و نباید سیاسی بازی در آورد.

در روزهای اخیر چند کشور از جمله اسلواکی، فیلیپین و هلند اعلام کردند کالاهای پزشکی که از چین خریده‌اند از نظر کیفیت مشکل داشته‌اند.

هوا با اشاره به اینکه سفارت خانه‌های چین در این کشورها در اولین فرصت موضوع را بررسی کرده و به آن پاسخ خواهند داد گفت: در حال حاضر کشورهای زیادی خواستار خرید کالاهای پزشکی از چین هستند.

این سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین گفت: شرکت‌های چین شبانه روز در حال تولید هستند و هدف آن‌ها فراهم کردن کالاها برای کشورهای دیگر در مقابله با ویروس کرونا و حفاظت از سلامت مردم است، کمک‌های چین صمیمانه است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سنا به تحقیق درباره قتل آمریکایی‌ها توسط صهیونیست‌ها «نه» گفت


ورود نظامیان صهیونیست به روستایی در جنوب سوریه


پزشکیان: دولت برای مدیریت شرایط ویژه آرایش جدید گرفته است


ادعای وال‌استریت: بازگشت همه بمب‌افکن‌های بی-1 آمریکا از پایگاه فرفورد


فدوی: هیچ شناور آمریکایی در خلیج فارس و دریای عمان نیست


ان‌بی‌سی: کمک‌خلبان فلای‌دبی مأمور هیچ دولت خارجی نبوده است


غزه در سه سال جنگ: ویرانی گسترده، آوارگی بی‌سابقه و پافشاری بر زندگی


درخشش «فرشتگان میناب» در ناگویا؛ روایتی از تلاش تا افتخار


حزب‌الله: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است


هیچ کس از حملات رژیم صهیونیستی در امان نیست؛ وداع غزه با دو شهید مسیحی خود