چرا نیروهای آمریکایی از موصل می روند؟

دوشنبه 11 فروردين 1399
19:02
چرا نیروهای آمریکایی از موصل می روند؟ فرماندهی عملیات استان نینوای عراق از عقب نشینی نیروهای آمریکایی از پایگاه‌هایشان در کاخ‌های ریاست جمهوری در شمال موصل واقع در 400 کیلومتری شمال بغداد خبر داد.

العالمعراق

تلویزیون "العراقیه" در این زمینه گزارش داد: نیروهای ائتلاف بین المللی به فرماندهی آمریکا مقر خود در استان نینوا را به نیروهای وزارت دفاع عراق تحویل دادند.

سرتیپ محمد الجبوری سخنگوی فرماندهی عملیات نینوا گفت که نیروهای آمریکایی تمام پایگاه‌های نظامی شان در کاخ‌های ریاست جمهوری را در یک مراسم رسمی به نیروهای عراقی تحویل دادند.

یک منبع امنیتی عراقی در استان نینوا نیز پنجشنبه گذشته از خروج نیروهای آمریکایی از پایگاه هوایی القیاره در 60 کیلومتری جنوب موصل در یک مراسم رسمی خبر داد.

القیاره بزرگترین پایگاه هوایی این استان است.

محمد محیی سخنگوی گردانهای حزب الله عراق نیز در این باره گفت: عقب نشینی آمریکا از برخی پایگاه‌های نظامی اش در عراق واقعی نیست بلکه نوعی استقرار مجدد در اماکن امنتر پس از ضربات سهمگینی است که از گروه‌های مقاومت عراق دریافت کردند.

وی در گفت وگو با خبرگزاری "د پ آ" آلمان به نیروهای آمریکایی درباره هر نوع تجاوز به مردم و گروههای مقاومت عراق، تلاش برای کودتا علیه روند سیاسی در کشور، هدف قرار دادن فرماندهان حشد الشعبی یا ترور شخصیتهای ملی موثر عراقی هشدار داد.

محیی خاطر نشان کرد: موضع ما درباره حمله به نیروهای آمریکایی در عراق واضح است چرا که معتقدیم مردم عراق همواره حق مقابله با حضور این نیروها در کشورشان در زمان و مکان مناسب را دارند.

روزنامه نیویورک تایمز 2 روز قبل از طرح آمریکا برای حمله به گروههای مقاومت عراق خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد