نعیم قاسم: دولت لبنان با اقدامات خود معاندین را ناکام گذاشت/ اعلام طرح اصلاح ، قدرت نمایی دولت لبنان است

سه شنبه 12 فروردين 1399
19:52
نعیم قاسم: دولت لبنان با اقدامات خود معاندین را ناکام گذاشت/  اعلام طرح اصلاح ، قدرت نمایی دولت لبنان است معاون دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد که دولت لبنان با اقداماتی حکیمانه و شجاعانه در مقابله با ویروس کرونا بسیار موفق عمل کرد و اینک برای تسهیل بازگشت فرزندان این میهن به کشور تلاش می کند و در حال تهیه طرحی برای ارائه کمک هایی به مردم به منظور کاهش تبعات بحران موجود است.

العالم ـ لبنان

‏شیخ عیسی قاسم اظهار داشت که دولت جدید آغازی نیک داشت و کسانی که به سرنگونی دولت امیدی داشتند را ناامید کرد. اما باید در نظر گرفت که به ثمر رساندن 'طرح اصلاح اقتصادی و مالی و اجتماعی' در راس اولویت ها قرار دارد. دولت با تمام کمیته های خود نشست های متعددی برگزار کرد و رایزنی های گسترده ای انجام داد و ما بر این باوریم که زمان آن فرا رسیده است تا دولت این طرح اقتصادی کامل را به تصویب برساند.

وی افزود: دولت اینک فقط به زمانی نیاز دارد تا برخی برنامه ها را به طرح خود بی افزاید؛ اعلام این طرح اصلاح در واقع نقشه راهی برای نجات و نوعی قدرت نمایی دولت به شمار می آید.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت