پنتاگون دستور داد اعلام آمار دقیق کرونا در میان نظامیان آمریکایی متوقف شود

چهارشنبه 13 فروردين 1399
12:53
پنتاگون دستور داد اعلام آمار دقیق کرونا در میان نظامیان آمریکایی متوقف شود سخنگوی وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد به دلیل نگرانی‌های امنیتی، اعلام اطلاعات کامل مبتلایان به ویروس کرونا در واحدهای مختلف، متوقف شده است.

العالم - آمریکا

پنتاگون به پایگاه‌های نظامی و فرماندهی‌های عملیاتی آمریکایی دستور داد به‌دلیل وجود نگرانی‌های امنیتی، اعلام شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا در میان نیروهای خود را متوقف کنند.

به نوشته روزنامه «هیل»، «آلیسا فرح» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای گفت: «همچنان که به مقابله با ویروس کرونا ادامه می‌دهیم، نه‌تنها نحوه مبارزه با این ویروس را مرتباً ارزیابی می‌کنیم بلکه اطلاعاتی حیاتی را در زمینه سلامت عمومی منتشر می‌کنیم».

وی افزود: «ما شمار دقیق افراد مبتلا در یگان‌ها، پایگاه‌ها یا فرماندهی‌های عملیاتی را گزارش نخواهیم کرد. به انجام وظایف خود به بهترین شکل جهت متعادل نگه‌داشتن شفافیت در این بحران با حفظ امنیت عملیاتی ادامه خواهیم داد».

آلیسا فرح گفت، وزارت دفاع و هر یک از سرویس‌های نظامی به ارائه روزانه آمار مبتلایان در میان نیروهای نظامی، پرسنل غیرنظامی، پیمانکاران و افراد وابسته ادامه خواهند داد.

پیش‌تر «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا به خبرگزاری «رویترز» گفته بود قصد دارد پنتاگون را از اعلام «اطلاعات دقیق مأموریت‌هایش» به‌منظور حفظ امنیت عملیاتی، منع کند.

وزارت دفاع آمریکا روز سه‌شنبه تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این وزارتخانه را ۱۲۵۹ نفر و قربانیان این ویروس را نیز ۴ نفر اعلام کرد.

پنتاگون باید از سویی خطر ابتلای بیشتر این بیماری میان نیروهایش را مهار کند و از سوی دیگر امنیت ملی آمریکا را تأمین کند، از این رو به ۲۵ هزار نیروی خود دستور داده به صورت دورکاری وظایف خود را انجام دهند. همچنین فرماندهان نظامی اکثر تمرینات نظامی را لغو کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود