دستور عجیب رئیس‌جمهور فیلیپین برای شلیک به ناقضان قرنطینه

پنج‌شنبه 14 فروردين 1399
12:22
دستور عجیب رئیس‌جمهور فیلیپین برای شلیک به ناقضان قرنطینه رئیس جمهور فیلیپین در پیامی تلویزیونی به پلیس و ارتش اجازه داد افرادی را که در مقابل اجرای قوانین قرنطینه مقاومت نشان می‌دهند با شلیک گلوله از پای در آوردند.

العالم- آسیا

«رودریگو دوترته» رئیس‌جمهور فیلیپین شامگاه چهارشنبه گفت همکاری تمام شهروندان برای اجرای قرنطینه ضروری است و باید با خاطیان برخورد جدی صورت گیرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، دوترته در پیامی تلویزیونی گفت: «اوضاع در حال بدتر شدن است. پس یک بار دیگر جدی بودن این مسئله را به شما گوشزد می‌کنم و شما باید گوش کنید».

وی افزود: «دستور من به پلیس و ارتش این است... اگر با دردسر مواجه شدید و مواردی پیش آمد که افرادی [در اجرای قرنطینه] مقاومت کرده و با شما به مقابله پرداختند و جان شما را به خطر انداختند، آن‌ها را بکُشید».

دوترته ادامه داد: «متوجه شدید؟ بکُشید. به‌جای ایجاد دردسر، شما را دفن می‌کنم».

دوترته این سخنان تند را پس از آن بیان کرد که روز چهارشنبه شماری از ساکنین مناطق فقیرنشین مانیل به اعتراض درخصوص کمک‌های دولتی در زمان قرنطینه پرداخته و چندین نفر نیز دستگیر شدند.

رئیس پلیس ملی فیلیپین روز پنجشنبه گفت، پلیس می‌داند که دوترته با حرف‌هایش قصد داشت جدیت خود درخصوص نظم عمومی را به نمایش بگذارد و قرار نیست واقعاً به کسی شلیک شود.

تا کنون در فیلیپین ۲۳۱۱ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و ۹۶ نفر نیز در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

به هرگونه اشتباه عملیاتی دشمن پاسخ می‌دهیم


پوتین در دیدار با ویتکاف: روسیه آماده کمک به حل‌وفصل مناقشه ایران و آمریکا است


نمایندگان مجلس مصر طرح مداخله نظامی در یمن را به تعویق انداختند


سردار شکارچی: ترامپ و نتانیاهو در سراشیبی سقوط قرار دارند


سرلشکر ایزدی: توان دفاعی ایران فراتر از توان تهاجمی دشمن است


شرکت ایرانی اراک ۶۰ سال پیش‌پیشرو در صنعت تولید تجهیزات


حمایت ترامپ از نتانیاهو: برد انتخاباتی یا مشکلی تازه برای نخست‌وزیر "اسرائیل"؟


آرامش و امنیت اقتصادی در تعز به روایت العالم+ ویدیو


ذره ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نمی شود +ویدیو


به قلم نویسنده یمنی: خون شهدا؛ مشعل جاودانه حق و حقیقت و کابوس همیشگی ستمگران