بن سلمان دست به دامن داماد ترامپ شد

شنبه 16 فروردين 1399
17:28
بن سلمان دست به دامن داماد ترامپ شد همزمان با افزایش انتقادات اعضای سنای آمریکا از بازداشت شاهزادگان عربستان سعودی، ولی‌عهد این کشور برای پایان دادن به این انتقادات دست به دامن داماد ترامپ شد.

العالم - عربستان سعودی

«محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی به تمامی متحدان عربستان و دوستان آن تأکید کرد که هرگز اجازه مداخله به هیچ طرفی در امور داخلی این کشور را نخواهد داد.

گزارش‌های رسیده از خاندان آل سعود حاکی از آن است که شماری از اعضای مجلس سنای آمریکا از بن سلمان برای کاهش محدودیت‌های تحمیلی بر شاهزادگان سعودی از جمله «احمد بن عبدالعزیز» برادر کوچک شاه سعودی درخواست کرده‌اند.

به نوشته وبگاه «الخلیج الجدید»، بن سلمان چنین درخواست اعضای مجلس سنای آمریکا را دخالت در امور داخلی عربستان دانسته و از «جرد کوشنر» مشاور ارشد و داماد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا خواسته است جلوی چنین دخالت‌هایی را بگیرد.

یک منبع نزدیک به ولی‌عهد سعودی نیز گفت که با وجود سرگرم شدن سعودی‌ها و آمریکایی‌ها به ویروس کرونا، مقامات آمریکایی همچنان خواهان پایان دادن به بازداشت شاهزادگان و دیگر مسئولان سعودی هستند.

بر اساس این گزارش، تلاش‌های سفارت عربستان در واشنگتن برای پایان دادن به چنین درخواست‌هایی از سوی مقامات آمریکا از بن سلمان، نتیجه‌ای نداشته و گذشته از آن انتقادات از بن سلمان در محافل نزدیک به ترامپ به ویژه در پرونده‌هایی همانند جنگ یمن و جنگ نفتی بین عربستان و روسیه بیشتر شده است.

پیشتر حساب توئیتری «العهد الجدید» نوشت که چهار تن از شاهزادگان که اخیرا «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی آن‌ها را بازداشت کرده بودند همچنان در بازداشت هستند.

در این حساب توئیتری آمده بود که اسامی این چهار شاهزاده احمد بن عبدالعزیز، محمد بن نایف،عبدالعزیز بن سعود و نایف بن احمد است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد