پایان غربالگری و تب‌سنجی بیش از ۲۱ میلیون مسافر نوروزی

شنبه 16 فروردين 1399
18:38
پایان غربالگری و تب‌سنجی بیش از ۲۱ میلیون مسافر نوروزی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به پایان عملیات غربالگری و تب سنجی مسافران نوروزی در ورودی و خروجی استان ها، گفت: از ۲۷ اسفند سال گذشته تا ساعت ۱۶ روز ۱۴ فروردین ۹۹، به ۲۱ میلیون و ۶۴۰ هزار و ۸۶۱ نفر خدمات غربالگری و تب سنجی ارائه شد.

العالم ـ ایران ـ علمی

به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی درباره اجرای طرح غربالگری و تب سنجی در ورودی و خروجی استان ها، گفت: با توجه به شرایط حساس و تردد بیش از حد مردم و مسافرین به شهرهای شمالی کشور اجرای طرح غربالگری و تب سنجی در کشور آغاز شد.

وی افزود: در این طرح نیروهای عملیاتی هلال احمر براساس وضعیت استان ها در بیش از ۸۵۱ پست موقت در ورودی و خروجی شهرها، ایستگاه قطار و فرودگاه‌ها برای کنترل مسافرین و شناسایی افراد مشکوک به کرونا فعالیت کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اجرای طرح غربالگری و تب سنجی از ۲۷ اسفندماه به طور ویژه در ۱۳ استان کشور که در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مصوب شده بود، اضافه کرد: با استقرار ۳۹۴ پست موقت که در هر پست ۴ نفر نیروی آموزش دیده از نجاتگران، اعضای جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر به صورت شبانه روزی تا پایان روز ۱۴ فروردین اقدام به بررسی سلامت مسافرین و ارجاع افراد مورد نیاز به درمان، به نیروهای بهداشت و درمان شد و این طرح با هماهنگی استانداری ها و همکاری دانشگاه های علوم پزشکی، نیروی انتظامی، پلیس راهور، راهداری و ضابطین قوه قضائیه انجام شد.

وی درباره تعداد افراد کنترل شده در طرح غربالگری و تب سنجی جمعیت هلال احمر، گفت: در طول اجرای طرح ۲۱ میلیون و ۶۴۰ هزار و ۸۶۱ نفر غربالگری شدند که بیشترین افراد کنترل شده با تعداد یک میلیون و ۶۵۳ هزار و ۷۹۴ نفر مربوط به روز ۷ فروردین ماه با کنترل سرنشینان ۷ میلیون ۷۱۸ هزار و ۸۴ خودرو انجام شد.

به گفته سلیمی، ۱۴ هزار و ۳۰۲ نفر از سرنشینان خودروها که مورد غربالگری و تب سنجی قرار گرفتند، دارای علائم تب بالا و مشکوک به ابتلا به بیماری کرونا بودند که یک هزار و ۶۹۰ نفر با علائم تب بالا و بیماری در روز سوم فروردین ماه به مراکز درمانی ارجاع داده شدند.

وی با اشاره به فعالیت ۴ هزار و ۹۳۰ نفر در هر روز در پست های غربالگری و تب سنجی هلال احمر در استان های مختلف کشور، افزود: در مجموع از ۹۵ هزار و ۳۷۱ نفر روز نیروی امدادی برای اجرای طرح ملی غربالگری و تب سنجی هموطنان با به کارگیری ۱۵ هزار و ۲۷۸ دستگاه روز خودرو استفاده شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره پست های فعال در ۱۳ استان ویژه کشور، ۳۹۴ پست غربالگری در استان های تهران، قزوین، خراسان رضوی، گیلان، گلستان، مازندران، قم، مرکزی، اصفهان، سمنان، همدان، البرز و لرستان، تاکید کرد: در مجموع ۱۰ میلیون ۶۷۸ هزار و ۳۲ نفر در پست های غربالگری این ۱۳ استان غربالگری شدند و ۹ هزار و ۵۱۰ نفر از این افراد برای ادامه روند درمان به مراکز درمانی ارجاع داده شدند. به علاوه ۲ هزار و ۳۵۰ نفر روز نیروی امدادی در پست ها وظیفه غربالگری و تب سنجی هموطنان را بر عهده داشتند.

تاکنون ۵۵ هزار و۷۴۳ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۵۸ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۳۴۵۲ نفر رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت: اهالی جنوب لبنان همچنان به مقاومت پایبند مانده‌اند


فراکسیون وفاداری به مقاومت: دفاع از خود حق مشروع ایران است


سردرگمی ترامپ در قبال ایران در سایه افزایش اختلافات داخلی در آمریکا


رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ علیه ایران شکست خورده است


سخنگوی دولت: ایران را فقط ایرانی حفظ می کند


بررسی تشدید تنش ها در کرانه باختری در جدیدترین قسمت برنامه «عالمکم»


ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد


کارشناس لبنانی: دوران پسا هژمونی آمریکا آغاز شده است


جنگ در سودان ۸ میلیون کودک را از مدرسه محروم کرد