کرونا در چین.. ۳ فوتی و ۳۰ مبتلای جدید

يکشنبه 17 فروردين 1399
06:08
کرونا در چین.. ۳ فوتی و ۳۰ مبتلای جدید کاهش سرعت شیوع ویروس کرونا در چین ادامه دارد و مسئولان درمانی این کشور از ثبت تنها ۳ مورد فوتی جدید بر اثر این بیماری خبر می‌دهند.

العالم - آسیا

کمیسیون بهداشت ملی چین بامداد یکشنبه اعلام کرد که طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۳۰ نفر دیگر به ویروس «کووید۱۹» مبتلا شده‌اند.

به نوشته خبرگزاری «سی.جی.تی.اِن»، بر اساس آمار اعلامی جدید، طی یک روز گذشته ۳ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در چین جان خود را از دست دادند.

بدین ترتیب تعداد کل مبتلایان به این ویروس در چین به ۸۱۶۶۹ نفر و تعداد قربانیان آن نیز به ۳۳۲۹ نفر رسید. از تعداد کل مبتلایان چینی، نزدیک به ۷۷ هزار نفر بهبود یافته و سلامتی خود را به دست آوردند و فعلا کمتر از ۱۵۰۰ مورد فعال ابتلا به کرونا در چین وجود دارد.

مقامات چین که پیشتر از کاهش سریع روند ابتلا به ویروس کرونا در ماه جاری (مارس) ابراز امیدواری کرده بودند، اکنون نگران ورود افراد مبتلا به این ویروس از کشورهای خارجی هستند زیرا کسب‌وکارهای بیشتری در حال از سرگیری فعالیت خود در این کشور هستند.

پیشتر نیز منابع بیمارستانی گزارش داده بودند که تمام استان‌های این کشور به جز هوبی از اواخر ماه فوریه موفق شدند ابتلای جدید به کروناویروس را متوقف کنند و در استان هوبه نیز احتمالا تا پایان ماه مارس تعداد مبتلایان جدید به صفر خواهد رسید.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز