افزایش فشارها بر سندرز برای کناره‌گیری از رقابت درون حزبی دموکرات‌ها

يکشنبه 17 فروردين 1399
20:40
افزایش فشارها بر سندرز برای کناره‌گیری از رقابت درون حزبی دموکرات‌ها برخی از طرفداران و حامیان «برنی سندرز» در حال اعمال فشار بر وی برای کناره‌گیری از رقابت‌های درون حزبی دموکرات‌ها برای مشخص شدن نامزد نهایی این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا هستند.

العالم _ آمریکا

برخی از معانان و طرفداران «برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت و یکی از دو نامزد نهایی دموکرات‌ها برای انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا از وی خواسته‌اند تا از ادامه رقابت درون حزبی کناره‌گیری کند تا مسیر برای معرفی شدن «جو بایدن» به عنوان نامزد نهایی دموکرات‌ها برای رقابت با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی آمریکا هموار شود.

به گزارش روزنامه «واشنگتن پست»، «فیض شاکر» مدیر کارزار انتخاباتی سندرز و «پرامیلا جایاپال» یکی از سناتورهای اصلی حامی سندرز از جمله کسانی هستند که در حال تحت فشار قرار دادن سندرز برای تعلیق فعالیت‌های انتخاباتی‌اش هستند.

اگر چه همچنان برخی از حامیان و طرفداران سندرز خواستار باقی ماندن وی در رقابت با بایدن هستند.

بایدن در حال حاضر در انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها از سندرز جلوتر بوده و تا کنون توانسته ۱۲۱۷ موکل انتخاباتی را با خود همراه کند این در حالی است که سندرز همراهی ۹۱۴ موکل انتخاباتی را با خود دارد.

هر کدام از نامزدها برای آنکه بتوانند به عنوان گزینه نهایی دموکرات‌ها معرفی بشوند باید دست کم همراهی ۱۹۹۱ موکل انتخاباتی را داشته باشند.

پیشبینی می‌شود بایدن در انتخابات مقدماتی دموکرات‌ ها که سه‌شنبه آینده در ویسکانسین برگزار می‌شود نیز از سندرز پیشی بگیرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است