بحران کرونا در نیویورک؛ 594 فوتی و 8327 ابتلای جدید

يکشنبه 17 فروردين 1399
22:22
بحران کرونا در نیویورک؛ 594 فوتی و 8327 ابتلای جدید
فرماندار ایالت نیویورک یکشنبه شب به وقت تهران از آمار بالای ابتلا و کشته شدگان ناشی از ویروس خطرناک کووید-19 خبر داد.

العالم - آمریکا

آمار مبتلایان و کشته شدگان ناشی از ویروس کووید-19 در ایالت نیویورک در آمریکا کماکان افزایش می یابد.

فرماندار این ایالت یکشنبه شب به وقت تهران گفت که ظرف 24 ساعت گذشته 8327 مبتلای جدید به ویروس کووید-19 مشاهده شده و 594 نفر نیز جان باخته اند. به گفته فرماندار نیویورک، اینک مجموع کل مبتلایان به ویروس کرونا به 122031 نفر رسیده و تعداد فوتی ها نیز 4159 نفر است.

روز شنبه میزان فوتی ها در ایالت نیویورک بابت ویروس کووید-19، 630 تن اعلام شده بود.

بر اساس داده های وبگاه «ولد او میترز» آمریکا با 321517 مورد ابتلا به ویروس کووید-19 رتبه اول در جهان را دارد و تاکنون 9129 نفر در این کشور بابت ابتلا به این ویروس جان باخته اند.

نظرسنجی جدید در آمریکا نیز نشان می‌دهد که اکثریت جامعه این کشور از عملکرد رئیس‌جمهور خود در مقابله با شیوع ویروس کرونا راضی نیستند. بر این اساس، ۵۲ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ ناراضی هستند که نسبت به نظرسنجی مشابه در دو هفته قبل، افزایش ۹ درصدی داشته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد