هشدار جهاد اسلامی فلسطین به رژیم صهیونیستی

يکشنبه 17 فروردين 1399
22:44
هشدار جهاد اسلامی فلسطین به رژیم صهیونیستی دبیرکل جهاد اسلامی خواستار حمایت از فلسطینیان در شرایط خطرناک شیوع کرونا شد و هشدار داد اگر رژیم صهیونیستی محاصره غزه را لغو نکند، آماده پاسخ مقاومت باشد.

العالم _ فلسطین اشغالی

«زیاد النَخّـاله»، دبیرکل کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین درباره تداوم محاصره نوار غزه در شرایط شیوع بیماری کووید-۱۹ شدیداً هشدار داد و خواستار لغو این محاصره چند ساله شد.

به گزارش خبرگزاری صفا ، نخاله یکشنبه (۱۷ فروردین) گفت که مرگ هم اکنون با قدرت و بدون شفقت، در همه خانه ها را میزند. ما می‌گوییم به تنهایی نخواهیم مُرد و رهبران دشمن صهیونیست باید بدانند که ادامه محاصره و پافشاری بر ترویج این توهم که اسرائیل در امان است، هیچ فایده و ثمری نخواهد داشت.

او گفت که مقاومت فلسطین ابتکار عمل را در دست دارد و در هر لحظه‌ای میتواند از مردم فلسطین و به منظور زندگی شرافتمند آن‌ها و زندانیان در بندِ رژیم صهیونیستی دفاع کند.

دبیرکل جهاد اسلامی هشدار داد: «هرگونه تهدید علیه زندگی مردم فلسطین با ادامه محاصره، بلا استثنا گریبان همه را خواهد گرفت». او گفت که دشمن صهیونیست باید بین پناهگاه‌ها و بین پایان دادن به محاصره و موافقت با آزادسازی اسرای فلسطینی یکی را انتخاب کند.

او با بیان اینکه اوضاع کنونی مردم فلسطین نیازمند رهبران ملی با حکمت و قدرت است، گفت: «چالش‌های جدیدی ایجاد می‌شود و ما هرگز منتظر کسی نخواهیم ماند. از این رو، همه باید بدانند که ما مردم فلسطین را بیش از این در برابر گرسنگی،‌ تحقیر به ویژه در نوار غزه که سال‌هاست محاصره است، ترک نخواهیم کرد».

اخیرا ویروس کرونا در نوار غزه مشاهده شده و چند نفر به آن مبتلا شده‌اند. سازمان‌های حقوق بشری و گروه‌های مقاومت در نوار غزه که بیشترین تراکم جمعیتی جهان را دارد، نگران هستند که در سایه تحریم‌ها و محاصره این منطقه از سوی رژیم صهیونیستی، بیماری کووید-۱۹ که در سایر اراضی اشغالی فلسطین رؤیت شده و جان ده‌ها نفر را گرفته، در این منطقه نیز شیوع پیدا کند.

سازمان ملل طی یک ماه گذشته ضمن دعوت از طرف‌های درگیر در سرتاسر جهان، خواستار لغو محاصره یمن و نوار غزه شده است. این سازمان هشدار داده کرونا می‌توان در مناطق فقیری مانند غرب آسیا و آفریقا میلیون‌ها نفر را به کام مرگ بکشاند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان