نائب رئیس حماس:

بازداشتی‌های فلسطینی در عربستان آزاد شوند

دوشنبه 18 فروردين 1399
12:41
بازداشتی‌های فلسطینی در عربستان آزاد شوند در ادامه درخواست مکرر مقامات فلسطینی برای آزادی فلسطینی‌های بازداشتی در عربستان، نائب رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج هم از ریاض خواست هر چه زودتر این اقدام را عملی کند.

العالم - عربستان سعودی

«محمد نزال» نائب رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج از مقامات عربستان سعودی درخواست کرد، فلسطینی‌‌های بازداشت شده در این کشور به خاطر حمایت از مسأله فلسطین و در رأس آنها «محمد نزال» را آزاد کنند.

بر اساس گزارش وبگاه «الرساله»، نزال از ادامه بازداشت الخضری در زندان‌های عربستان از یک سال پیش تا کنون ابراز تأسف کرد و گفت: این اقدام مخالف با عرف و روابط سیاسی میان کشورها و نهادهاست و با تاریخ عربستان در حمایت از مسأله فلسطین در تناقض است.

وی تصریح کرد، درخواست ما برای آزادی این بازداشتی‌ها دعوتی صادقانه در تصحیح روابط و نیز بهبود روابط فلسطینی-سعودی است.

نزال در پایان ابراز امیدواری کرد که محمد الخضری و دیگر بازداشتی‌های فلسطینی در عربستان به زودی آزاد شوند.

عربستان سعودی بیش از شصت فلسطینی و اردنی را به دلیل یاری مسأله فلسطین بازداشت و اتهاماتی از قبیل «کمک به گروهی تروریستی و حمایت مالی از آن» به این افراد وارد کرده است.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس تا کنون در دو نامه به «سلمان بن عبدالعزیز» شاه عربستان سعودی خواستار آزادی فوری بازداشتی‌های فلسطینی در این کشور با توجه به شیوع کرونا شد است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران