واکنش استانداری تعز در مقابل اتهامات جدید متجاوزان

دوشنبه 18 فروردين 1399
13:41
واکنش استانداری تعز در مقابل اتهامات جدید متجاوزان یک منبع دولتی در استانداری تعز در یمن اعلام کرد اتهام حمله ارتش و کمیته های مردمی یمن به زندان زنان صحت ندارد.

العالم - یمن

این منبع تصریح کرد اتهاماتی که در رسانه های وابسته به مزدوران و ائتلاف تجاوز مطرح شده است مبنی بر این که ارتش و کمیته های به بخش زنان در زندان مرکزی الضباب حمله کرده اند، صحت ندارد.

این منبع آگاه به خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) گفت که تلاش رسانه های دشمن و مزدوران برای متهم کردن ارتش و کمیته های مردمی یمن صرفا بخشی از تلاش های دشمن برای آغاز دوباره جنگ در جبهه های تعز و سرپوش گذاشتن بر جنایات جنگنده های خود علیه ملت یمن است.

این منبع آگاه تأکید کرد که خبرها حکایت از آن دارد که فرماندهان نظامی وابسته به حزب الاصلاح پول های هنگفتی و دستور مستقیم از علی محسن الاحمر مزدور برای شروع جنگ در جبهه های تعز دریافت کرده اند.

وی هشدار داد که همه باید نسبت به اهداف واقعی رسانه های وابسته به ائتلاف تجاوز هوشیار باشند.

0% ...

آخرین اخبار

به هرگونه اشتباه عملیاتی دشمن پاسخ می‌دهیم


پوتین در دیدار با ویتکاف: روسیه آماده کمک به حل‌وفصل مناقشه ایران و آمریکا است


نمایندگان مجلس مصر طرح مداخله نظامی در یمن را به تعویق انداختند


سردار شکارچی: ترامپ و نتانیاهو در سراشیبی سقوط قرار دارند


سرلشکر ایزدی: توان دفاعی ایران فراتر از توان تهاجمی دشمن است


شرکت ایرانی اراک ۶۰ سال پیش‌پیشرو در صنعت تولید تجهیزات


حمایت ترامپ از نتانیاهو: برد انتخاباتی یا مشکلی تازه برای نخست‌وزیر "اسرائیل"؟


آرامش و امنیت اقتصادی در تعز به روایت العالم+ ویدیو


ذره ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نمی شود +ویدیو


به قلم نویسنده یمنی: خون شهدا؛ مشعل جاودانه حق و حقیقت و کابوس همیشگی ستمگران