فراکسیون «السند الوطنی» پارلمان عراق حمله به شرکت‌های نفتی را محکوم کرد

دوشنبه 18 فروردين 1399
16:54
فراکسیون «السند الوطنی» پارلمان عراق حمله به شرکت‌های نفتی را محکوم کرد رئیس فراکسیون «السند الوطنی» عراق حمله موشکی به یک شرکت نفتی آمریکایی در بصره را محکوم کرد.

العالم - عراق

«احمد الاسدی» رئیس فراکسیون السند الوطنی در پارلمان عراق تأکید کرد که تجاوز به شرکت‌های نفتی و تأسیسات اقتصادی اقدامی خرابکارانه و محکوم است.

طبق گزارش شبکه المیادین، الأسدی گفت که هدف از این حملات ضربه زدن به اقتصاد و برهم زدن امنیت کشور است و بایستی عاملان این حمله را تحت تعقیب و مجازات قرار داد.

امروز همچنین ائتلاف الفتح (نزدیک به الحشد الشعبی) عراق حمله امروز افراد ناشناس به شرکت نفتی آمریکایی در بصره عراق را محکوم کرد و خواهان اشد مجازات برای عاملان آن شد.

یک منبع امنیتی در عراق امروز از شلیک پنج موشک به یک شرکت نفتی آمریکایی خبر داد.

این منبع گفت که پنج موشک به سوی شرکت آمریکایی «هالبرتون» در غرب استان «بصره» (جنوب عراق) شلیک شده است.

به گفته منبع مذکور، این شرکت در میدان‌های نفتی غرب بصره قرار دارد. او همچنین خبر داد که منابع امنیتی محل پرتاب موشک‌ها را کشف کرده‌اند و تحقیقات در این خصوص کماکان ادامه دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم