واکنش طالبان به بازداشت سرکرده داعش در افغانستان

سه شنبه 19 فروردين 1399
09:22
واکنش طالبان به بازداشت سرکرده داعش در افغانستان گروه طالبان در واکنش به دستگیری «اسلم فاروقی» سرکرده داعش در افغانستان اعلام کرد: این فرد بازداشت نشده، بلکه به دولت کابل پناهنده شده است.

العالم - آسیا

طالبان روز سه شنبه در تارنمای خودنوشت: مسئول گروه فتنه‌گر داعش در افغانستان به همراه افراد خود به اداره کابل پناهنده شده و بازداشت نشده است.

دراین گزارش آمده است: این بار نخست نیست که اعضای داعش به دولت کابل پناهنده می شوند بلکه در سال ۲۰۱۸ نیز بالگردهای دولتی تعداد ۲۰۰ نفر از جنگجویان داعش را در استان جوزجان از چنگ طالبان نجات دادند.

طالبان مدعی شده است: این گروه در سال ۲۰۱۹ هم در حال برچیدن گروه داعش در استان ننگرهار بود که یک هزار نفر از اعضای داعش به دولت تسلیم شدند.

گزارش گروه طالبان حاکی است : فردی که اکنون به عنوان رهبر دستگیرشده داعش معرفی شده، از باقی مانده های این گروه بوده که در مرکز اداره ملی افغانستان در مقابل دوربین ها ظاهر شده است.

اداره امنیت ملی افغانستان دراین زمینه گزارش داده است: عبدالله اروکزی معروف به اسلم فاروقی سرکرده داعش در یک عملیات فوق العاده پیچیده با دو فرمانده و ۱۹ تن از افرادش دستگیر شده اند.

داعش طی دو ماه‌ اخیر دو عملیات کشنده و پرتلفات را در افغانستان انجام داد که نخستین آن در روز ۱۶ اسفند ماه در مراسم یادبود یک رهبر جهادی در کابل بود که نزدیک به ۴۰ تن کشته و بیش از ۶۰ نفر زخمی برجای گذاشت و حمله دوم نیز در روزششم فروردین ماه امسال در معبدسیک های افغانستان انجام شد که در اثر آن ۲۶ نفر کشته و ۸ تن دیگر زخمی شدند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بنا بر نتایج یک نظرسنجی: مرتس بار دیگر در جایگاه منفورترین سیاستمدار آلمان قرار گرفت


نتیجه انتخابات رژیم اشغالگر بعد از شمارش دو میلیون رای/ حزب لیکود ۲۸ و رقیب نتانیاهو ۲۱ کرسی کسب کرد


نشریه آمریکایی: جنگ با ایران 47 میلیارد دلار هزینه روی دست آمریکا گذاشت


عراقچی: امنیت منطقه باید بدون مداخله قدرت‌های فرامنطقه‌ای تأمین شود


توصیه وزارت خارجه به مقام قطری: به لوازم میانجی‌گری پایبند باشید


پاکستان از کشته و زخمی شدن ۶ نفر درپی درگیری با مرزبانان افغانستان خبر داد


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت فلسطینیان


عربستان استان‌های عمران و تعز یمن را بمباران کرد


ادعای ترامپ: جنگ علیه ایران خیلی زود پایان خواهد یافت


مخالفت قاطع کشورهای صادر کننده گاز با تحریم‌های یکجانبه