پامپئو: تحریم ایران ادامه می‌یابد

سه شنبه 19 فروردين 1399
19:43
پامپئو: تحریم ایران ادامه می‌یابد وزیر امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه ضمن تکرار ادعاها خواستار تغییر رفتار ایران شد و گفت که تحریم‌ها علیه این کشور ادامه خواهد یافت.

العالم - ایران

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه گفت که این کشور قصد ندارد تحریم‌های ایران را لغو کند.

وی که در یک کنفرانس خبری صحبت می‌کرد، افزود: «ایران تحت تحریمها باقی خواهد ماند و تهران باید رفتار خود را تغییر دهد و ملت ایران باید اهمیت این موضوع را درک کند که در راستای تغییر نظام خود گام بردارد.»

پامپئو در ادامه این کنفرانس خبری به بحران شیوع کرونا در آمریکا اشاره کرد و گفت که با شفافیت درباره بحران کرونا به فعالیت می‌پردازیم و به تلاش‌های خود برای تقویت نظام سلامت در آمریکا ادامه می‌دهیم و واشنگتن در صف نخست کشورهایی باقی خواهد ماند که با این ویروس مقابله خواهند کرد.

وی به گفت‌وگوهای صلح در افغانستان پرداخت و گفت که طرف‌های افغانستانی می‌دانند که آمریکا به توافق صلح پایبند است و «اشرف غنی« و «عبدالله عبدالله» باید با یکدیگر به توافق برسند.

وزیر امور خارجه آمریکا گفت که ویروس کرونا نباید توانایی ما برای مبارزه با داعش در عراق را محدود کند.

وی افزود: «تمامی موضوعات راهبردی از جمله آینده حضور نظامی آمریکا در گفت‌وگوها با دولت عراق مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.»

پامپئو در ادامه این کنفرانس خبری مدعی شد که کتائب حزب‌الله عراق به دنبال تحمیل نخست وزیر خود در عراق هستند.

وزیر امور خارجه آمریکا ادعا کرد: «واشنگتن از هر نخست وزیری که به دنبال پیشرفت عراق باشد حمایت می‌کند.»

وی گفت که در پی شیوع ویروس کرونا، واشنگتن پیشنهاد برگزاری مذاکره با دولت عراق در نیمه ماه جولای (اواخر تیرماه) را مطرح کرده است.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد