چرا سیاه پوستان قربانیان بیشترین مرگ و میر کرونایی در آمریکا هستند؟

چهارشنبه 20 فروردين 1399
21:55
چرا سیاه پوستان قربانیان بیشترین مرگ و میر کرونایی در آمریکا هستند؟ بررسی ها در ایالات متحده نشان می دهدکه میزان مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در میان سیاه پوستان در آمریکا بیشتر از سایر نژادها است.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش اسپوتنیک، با استناد به داده های ایالت های لوئیزیانا ، ایلینویز و میشیگان، آمریکایی های سیاه پوست نسبت به کل جمعیت ایالات متحده بیشتر در معرض مرگ و میر ناشی از کرونا‌ویروس قرار دارند.

جان ادواردز، فرماندار لوئیزیانا گفت كه بیش از 70 درصد از مرگ های ناشی از کرونا‌ویروس در بین آمریکایی‌های آفریقایی تبار بوده است، در حالی كه نژاد سیاه پوست 33 درصد این ایالت را تشکیل می دهد. مقامات معتقدند كه این امر عدم دستیابی به مراقبت های پزشکی در بین سیاه پوستان را نشان می دهد. علاوه بر این، آنها اغلب از بیماری های قلبی عروقی و دیابت رنج می برند.

پیش از این دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره میزان مرگ و میر بالای آمریکایی‌های آفریقایی تبار صحبت كرده بود. به گفته وی، کاخ سفید تصمیم به حمایت بیشتر از این گروه از جمعیت گرفته است. ترامپ جزییات اقدامات احتمالی را عنوان نکرد.

پیشتر گزارش شده بود که تعداد مبتلایان به کرونا ویروس در ایالات متحده از 400 هزار نفر فراتر رفته است. خاطر نشان می شود که 12.8 هزار نفر در اثر پنومونی COVID-19 ناشی از کرونا ویروس جان باخته اند. 20.5 هزار نفر بهبود یافتند. ایالت نیویورک با 142 هزار مبتلا، بیشترین تعداد را داشته و بیش از 5.5 هزار نفر کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است


تداوم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به شهرهای جنوب لبنان


شهادت ۶ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه


وزیر شرایط اضطراری روسیه: علاقه‌مند به استفاده از تجربیات ایران در دوره جنگ هستیم


گزارش العالم از مدارس غزه درمیان آوارجنگ وچادرهای فرسوده+فیلم


گزارش رئیس‌جمهور از دستاوردهای بریکس/ تأکید سران قوا بر اولویت معیشت مردم


پایتخت عربستان و آرامکو در ینبُع هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفت


شهادت ۲ فلسطینی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در غزه


واکنش چین به قانون جدید آمریکا علیه ایران و روسیه