حمله راکتی به پایگاه تروریست‌های آمریکایی در «بگرام»

پنج‌شنبه 21 فروردين 1399
11:54
حمله راکتی به پایگاه تروریست‌های آمریکایی در «بگرام» نیروهای خارجی در افغانستان تایید کردند که به پایگاه نیروهای تروریست آمریکایی در بگرام در شمال کابل حمله راکتی شده است.

العالم - آسیا

نیروهای حمایت قاطع در افغانستان در توئیتی اظهار داشت که بر اثر حمله راکتی به پایگاه هوایی نظامی بگرام به کسی آسیبی نرسیده است.

به گفته نیروهای خارجی در افغانستان، 5 گلوله راکت بسوی پایگاه بگرام صبح امروز پرتاب شد و جزئیات این حمله در حال بررسی است.

از سوی دیگر، «وحیده شهکار» سخنگوی والی پروان اظهار داشت که حدود ساعت 5:45 دقیقه‌ صبح امروز این حمله انجام شده است.

وی افزود: این راکت‌ها از داخل یک خودرو به پایگاه بگرام شلیک شده است.

شهکار طالبان را مسئول این حمله اعلام کرد اما تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است.

بگرام بزرگترین پایگاه نظامیان آمریکایی در افغانستان، یکی از مهمترین حملات طالبان آبان ماه سال گذشته پیش از توافق قطر به این پایگاه انجام شد.

«استارز اند استرایپس» دباره جزئیات این حمله نوشته بود که دو خودروی بمب‌گذاری شده طالبان روز چهارشنبه (20 آبان 1398) پایگاه هوایی «بگرام» را هدف حمله قرار داد و پس از انفجار نیز شماری از مهاجمین مسلح شروع به تیراندازی کردند که در نهایت پس از حدود 14 ساعت درگیری و با کشته شدن مهاجمین این حمله پایان یافت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است