تلاش ایتالیا و اسپانیا برای تمدید محدودیت‌های ضدکرونا 

جمعه 22 فروردين 1399
07:48
تلاش ایتالیا و اسپانیا برای تمدید محدودیت‌های ضدکرونا  ایتالیا و اسپانیا قصد دارند محدودیت‌هایی را که برای مقابله با شیوع کرونا وضع کرده‌اند تا ماه آینده میلادی (می) تمدید کنند.

العالم _ اروپا

دو منبع آگاه در اتحادیه‌های تجاری ایتالیا پس از جلسه با وزرای این کشور اعلام کردند که دولت برای تمدید محدودیت‌ها تا سوم می (۱۴ اردیبهشت) برنامه‌ریزی می‌کند.

محدودیت‌هایی که نهم مارس (۱۹ اسفند ۹۸) وضع شده بود ۱۳ آوریل (۲۵ فروردین) به پایان می‌رسد. طبق این محدودیت‌ها بسیاری از کسب‌وکارها و مدارس در این کشور تعطیل شده و شهروندان جز برای کارهای ضروری اجازه خروج از خانه‌ها را ندارند.

طبق تازه‌ترین آمارها، شمار جان‌باختگان ناشی از کرونا در ۲۴ ساعت گذشته با افزایشی ۶۱۰ نفری به ۱۸ هزار و ۲۷۶ نفر رسیده است.

همچنین چهار هزار و ۲۰۴ نفر دیگر به شمار مبتلایان اضافه شدند و تعداد آنها به ۱۴۳ هزار و ۶۲۶ تن افزایش یافت.

اسپانیا نیز از دیگر کانون‌های شیوع کرونا در اروپاست که با افزایش شمار مبتلایان و جان‌باختگان روبروست و قصد دارد محدودیت‌ها را تمدید کند.

شمار جان‌باختگان در این کشور به ۱۵ هزار و ۲۳۸ نفر و تعداد مبتلایان به ۱۵۲ هزار و ۴۴۶ تن رسیده است.

«پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا پنجشنبه گفت که هر چند اوضاع رو به بهبود است اما تاکید کرد که احتمالا محدودیت‌ها تمدید خواهد شد.

وی اظهار داشت: آتشی که برافروخته شده در حال مهار شدن است.

اسپانیا از ۱۴ مارس (۲۴ اسفند ۹۸) محدودیت‌هایی در نظر گرفت که تا ۲۶ آوریل (نهم اردیبهشت) ادامه دارد. سانچز گفته که از پارلمان خواهد خواست تا این محدودیت‌ها را برای دو هفته دیگر تمدید کند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد