الحشدالشعبی از پایان عملیات پاکسازی نقاط مرزی اردن و عربستان خبر داد

شنبه 23 فروردين 1399
12:33
الحشدالشعبی از پایان عملیات پاکسازی نقاط مرزی اردن و عربستان خبر داد سازمان الحشدالشعبی عراق از پایان مرحله دوم عملیات موسوم به «أبطال النصر» برای پاکسازی گروههای تروریستی در نوار مرزی اردن و عربستان سعودی خبر داد.

العالم - عراق

الحشدالشعبی که با همکاری ارتش عراق اجرای مرحله دوم عملیات «أبطال النصر»(قهرمانان پیروزی) با هدف پاکسازی نقاط مرزی اردن و عربستان را آغاز کرده بود، امروز شنبه از پایان این عملیات خبر داد.

«قاسم مصلح» فرمانده عملیات الأنبار در سازمان الحشدالشعبی گفت که مرحله دوم عملیات «أبطال النصر» با بازداشت ۱۲ فرد مظنون به پایان رسید و از این افراد مقادیری سلاح سبک و یک خودروی کیا بدون پلاک به دست آمد.

طبق گزارش وب سایت الحشدالشعبی، مصلح گفت که بازداشت‌شدگان برای اجرای تحقیقات به مراجع مربوطه ارجاع داده می‌شوند.

او همچنین گفت که در این عملیات مناطق زعیله، اتبل، نهیدین، ازمل حوران و نیز نوار مرزی امتداد یافته از طریبیل تا مرز اردن و نوار مرزی عربستان پاکسازی شد.

نیروهای الحشدالشعبی و ارتش عراق روز جمعه(دیروز) مرحله دوم عملیات «أبطال النصر» برای پاکسازی نقاط مرزی اردن و عربستان سعودی را آغاز کردند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

«گرینسپن» نامزد پیشتاز دبیرکلی سازمان ملل کیست؟


«حسین پدران» جاسوس موساد، اعدام شد


روحانی برجسته لبنانی: باید وحدت داخلی را حفظ کنیم


عراق محدودیت پرواز در مناطق غربی این کشور را لغو کرد


تحلیلگر عراقی: آمریکا به دنبال خلع سلاح مقاومت در عراق و منطقه است


اراده بانوی ورزشکار اهل غزه در دل ویرانی و آوارگی جنگ+فیلم


مقام یمنی: عربستان از سرنوشت خلبانان جنگنده اف-۱۵ سرنگون شده‌اش بی خبر است


رایزنی تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه


سی ان ان: جنگ با ایران بیش از ۴۵ میلیارد دلار هزینه برای آمریکا داشته است


نماینده پارلمان لبنان: تهدید دشمن اسرائیلی علیه نیروهای ارتش، حقارت بار است