کرونا به کاخ ریاست‌جمهوری افغانستان رسید

شنبه 23 فروردين 1399
19:27
کرونا به کاخ ریاست‌جمهوری افغانستان رسید به دنبال شیوع گسترده ویروس جدید کرونا در افغانستان، حدود بیست کارمند کاخ ریاست‌جمهوری این کشور نیز به این بیماری مبتلا شده‌اند.

العالم- آسیا

به گزارش العالم، تلویزیون "طلوع نیوز" افغانستان اعلام کرد، بر اساس اطلاعات منتشر شده بیش از 500 کارمند کاخ ریاست‌جمهوری این کشور آزمایش تست کرونا داده‌اند که نتیجه 20 نفر از آن‌ها مثبت گزارش شده است.

طبق اعلام برخی منابع، برخی از این مبتلایان از کارمندا دفتر ریاست‌جمهوری هستند اما وزارت بهداشت و ریاست‌جمهوری افغانستان تاکنون در این باره اظهار نظری نکرده‌اند.

ابتلا به ویروس کرونا در روزهای اخیر در افغانستان رو به افزایش بوده و بر اساس گزارش وزارت بهداشت افغانستان تا روز جمعه 521 نفر به این ویروس مبتلا شده‌ و 15 نفر دیگر بر اثر آن جان‌شان را از دست داده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد