برخی منابع خبری از ورود اسپر به عین الاسد خبر دادند

شنبه 23 فروردين 1399
21:15
برخی منابع خبری از ورود اسپر به عین الاسد خبر دادند
برخی منابع خبری مدعی شدند که وزیر دفاع آمریکا شنبه وارد پایگاه هوایی عین الأسد عراق شده است.

العالم _ آمریکا

برخی منابع در عراق شامگاه شنبه مدعی شدند که «مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا وارد پایگاه عراقی عین الأسد شده است.

هنوز منابع آمریکایی به این خبر اشاره‌ای نکرده‌اند. با این حال برخی منابع عراقی از عصر امروز شنبه مدعی شدند که شخصیت مهمی از ایالات متحده آمریکا وارد این پایگاه شده است و قرار است با مقاماتی از عراق به احتمالا زیاد رئیس جمهور دیدار و گفت‌وگو کند.

پایگاه هوایی عین الأسد عراق بزرگترین پایگاهی است که میزبان نیروهای ائتلاف بین‌المللی به اصطلاح داعش به رهبری آمریکا است و بیشترین نظامیان این کشور در این پایگاه مستقر هستند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور، وزیر دفاع و برخی از سناتورهای آمریکا طی دو سال گذشته از این پایگاه دیدن کرده‌اند.

اخیراً وزارت دفاع آمریکا برای حفاظت از نظامیان خود در این پایگاه تعدادی از سامانه‌های دفاع موشکی خود (پاتریوت) را در این پایگاه و چند پایگاه دیگر مستقر کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت