نیروهای منصورهادی عناصر همسو با امارات را از پایگاهی در جزیره «سقطری» بیرون کردند

يکشنبه 24 فروردين 1399
15:12
نیروهای منصورهادی عناصر همسو با امارات را از پایگاهی در جزیره «سقطری» بیرون کردند شبه نظامیان وابسته به دولت مستعفی منصور هادی، عناصر همسو با امارات را از پایگاهی در جزیره «سقطری» بیرون کردند.

العالم _ یمن

منابع محلی در جنوب یمن از درگیری میان شبه نظامیان وابسته به دولت مستعفی «عبد ربه منصور هادی» با شبه نظامیان «شورای انتقالی جنوب» وابسته به امارات خبر دادند.

به نوشته الجزیره، شبه نظامیان شورای انتقالی جنوب در تاریخ ۱۸ فوریه (۲۹ بهمن ۱۳۹۸) هنگامی که «حسین شائف» فرمانده نیروهای ویژه در سقطری حاضر به کناره‌گیری به دستور «احمد المیسری» وزیر کشور دولت «معین عبدالملک» نشد، بر پایگاه نیروهای ویژه سقطری مسلط شدند.

سپس این شبه نظامیان «ریاض سعید» مدیر بندرگاه سقطری را نیز ربودند که البته با وساطت قبائل منطقه، پس از مدتی او را آزاد کردند.

«رمزی محروس» استاندار سقطری امروز (یکشنبه) در دیدار با شیوخ قبائل گفت که دولت [منصور هادی] قادر به مقابله با اقدامات تنش‌زا در این جزیره است و شیوخ قبائل سقطری نیز اقدامات شبه نظامیان شورای انتقالی جنوب وابسته به امارات را محکوم کردند.

چهارشنبه هفته گذشته نیز عناصر ناشناس به حمله به خانه «رمزی محروس» سعی داشتند او را ترور کنند که با دخالت نیروهای امنیتی این حمله ناکام ماند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر عراقی: آمریکا به دنبال خلع سلاح مقاومت در عراق و منطقه است


اراده بانوی ورزشکار اهل غزه در دل ویرانی و آوارگی جنگ+فیلم


مقام یمنی: عربستان از سرنوشت خلبانان جنگنده اف-۱۵ سرنگون شده‌اش بی خبر است


رایزنی تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه


سی ان ان: جنگ با ایران بیش از ۴۵ میلیارد دلار هزینه برای آمریکا داشته است


نماینده پارلمان لبنان: تهدید دشمن اسرائیلی علیه نیروهای ارتش، حقارت بار است


هفته پرنوسان بازار جهانی؛ نفت در مدار نوسان، طلا در مسیر صعود اندک


مفتی جعفری لبنان: اسرائیل شر مطلق است


گزارش العالم از تجمع میلیونی مردم یمن در محکومیت افترا در باره هدف قرار دادن مکه مکرمه+فیلم


تنگنای ترکیبی عربستان؛ ناکامی درکسب نتایج سیاسی و نظامی در قبال یمن