نماینده عراقی از تحرکات مشکوک در مرزهای عراق و سوریه خبر داد

يکشنبه 24 فروردين 1399
20:20
نماینده عراقی از تحرکات مشکوک در مرزهای عراق و سوریه خبر داد یک نماینده پارلمان عراق از تحرکات مشکوک و خطرناکی که در مرزهای این کشور و سوریه از سوی آمریکایی ها و برخی طرفهای دیگر در جریان است، پرده برداشت.

العالم ـ عراق

به نوشته 'روسیا الیوم'، یک نماینده پارلمان عراق از تحرکات نظامی مستمر چهار طرف در مرزهای عراق با سوریه خبر داد.

مختار الموسوی نماینده پارلمان عراق امروز یکشنبه اعلام کرد: نیروهای آمریکایی و ترکیه و گروههای وابسته به ارتش موسوم به آزاد سوریه به علاوه پ ک ک همگی در مرز عراق با سوریه در استان نینوا حضور دارند.

وی افزود: این منطقه مرزی با این حضور نظامی آلوده شده است و برخی از این نیروها به راحتی از مرز عراق خارج و یا به آن وارد می شوند و به نظر می رسد که این تحرکات به دور از چشم دولت عراق است.

از سوی دیگر پایگاه 'المعلومه' هم به نقل از مختار الموسوی آورده است: اطلاعات امنیتی به دست آمده از این تحرکات، حاکی از هدف آمریکا برای اجرای طرحی در نزدیکی مرز سوریه است. آمریکا فعالیت هایی را به منظور سیطره بر بخش هایی از مناطق مرزی عراق و سوریه انجام می دهد، در حالی که نیروهای ترکیه برای تسلط بر مناطق سنجار و البعاج نقشه کشیده اند. آمریکا پایگاههای بزرگش در عراق را با قصد ترک کردن احداث نکرده است. واشنگتن و آنکارا با هدف استقرار نیروهای خود، بر برخی از مناطق نزدیک در مرز عراق و سوریه تسلط یافته اند.

خبرگزاری مهر

0% ...

آخرین اخبار

تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد