روحانی در تماس تلفنی رئیس جمهور ونزوئلا:

امپریالیسم آمریکا ویروسی خطرناک تر از کرونا برای جامعه بشری است/ تاکید بر ضرورت همکاری دو کشور در اوپک پلاس برای بازگشت ثبات قیمت‌ نفت

دوشنبه 25 فروردين 1399
20:42
امپریالیسم آمریکا ویروسی خطرناک تر از کرونا برای جامعه بشری است/ تاکید بر ضرورت همکاری دو کشور در اوپک پلاس برای بازگشت ثبات قیمت‌ نفت رئیس جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: تحریم های ظالمانه و غیرقانونی آمریکا در زمینه تولید نفت علیه ایران و ونزوئلا، برخلاف قواعد بین المللی و اصول انسانی است.

العالم _ ایران / سیاسی

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در تماس تلفنی «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا با وی، امپریالیسم آمریکا را ویروسی خطرناک تر از کرونا برای جامعه بشری دانست و گفت: زیاده خواهی و زورگویی دولتمردان آمریکا، همواره ملتهای مستقل و آزادی خواه مانند ایران و ونزوئلا را تحت فشار قرار داده است.

رئیس جمهور اظهار داشت: ایران و ونزوئلا با همبستگی و توسعه همکاری ها توانسته اند سالها در برابر ویروس مهاجم و قدیمی آمریکا به خوبی مقاومت کنند.

روحانی با اشاره به برنامه ها و اقدامات ایران در مقابله با ویروس کرونا و موفقیت های بدست آمده در زمینه تحقیقات و تولید برای کیت های شناسایی و سایر موارد مورد نیاز و توانمندی های کشورمان در زمینه تجهیزات و امکانات بیمارستانی و درمانی، افزود: آماده انتقال تجربیات در زمینه مبارزه با ویروس کرونا به کشور دوست ونزوئلا هستیم.

رئیس جمهور گام های برداشته شده در اجلاس اوپک پلاس را مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: باید همچنان برای کاهش تولید و بازگشت قیمت‌ها به روندی متعادل با هم همکاری داشته باشیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه همکاری‌های دو کشور باید با قوت ادامه داشته و مسئولان ایران و ونزوئلا باید در این راستا تلاش کنند تا دو دولت بتوانند در این شرایط به هم کمک کنند، گفت: توسعه همکاری‌ها و روابط دو کشور مطمئنا به نفع دو ملت بزرگ ایران و ونزوئلا خواهد بود.

«نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن اعلام همبستگی با دولت و ملت ایران و تجلیل از موفقیت های کشورمان در مسیر مبارزه با ویروس کرونا، اظهار داشت: ایران و ونزوئلا همواره برای مبارزه با امپریالیسم با هم همبستگی داشته و در یک سنگر قرار دارند.

رئیس جمهور ونزوئلا با بیان اینکه امروز همه کشورهای جهان در نبرد مشترک برای مبارزه با کرونا قرار دارند، گفت: غلبه بر این ویروس کاری دشوار و نیازمند تلاش، کوشش و همکاری زیادی است.

مادورو همچنین خواستار استفاده از تجربیات ایران در مبارزه با کرونا و گفتگوی ویدئو کنفرانسی وزرای بهداشت دو کشور در این زمینه شد.

رئیس جمهور ونزوئلا با اشاره به اجلاس اوپک پلاس و ابراز امیدواری از اجرای توافقات این اجلاس برای رسیدن به ثبات در بازار جهانی نفت، افزود: آمریکا علی رغم تلاش های گسترده برای جلوگیری از روند پیشرفت کشورهای آزادی خواه نتوانسته موفقیتی به دست آورد.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران