ماکرون: شرایط ویژه در فرانسه تا ۱۱ ماه آینده تمدید می‌یابد

دوشنبه 25 فروردين 1399
23:26
ماکرون: شرایط ویژه در فرانسه تا ۱۱ ماه آینده تمدید می‌یابد رئیس جمهور فرانسه گفت که با هدف کنترل شیوع ویروس کرونا شرایط ویژه در این کشور تا ۲۲ اردیبهشت ماه تمدید خواهد شد.

العالم _ اروپا

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه گفت که نبرد با ویروس کرونا همچنان ادامه دارد اما امیدها پدیدار شده‌اند.

وی که در یک کنفرانس خبری صحبت می‌کرد گفت که فرانسه برای مقابله با بحران کرونا آماده نبود.

رئیس جمهور فرانسه اضافه کرد که طی روزهای گذشته شاهد کاهش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا و کسانی که وارد مراقبت‌های ویژه می‌شوند، بوده‌ایم.

وی افزود که این کشور تولید ماسک را دوبرابر کرده و ۱۰ هزار دستگاه اکسیژن ساز خواهد ساخت.

ماکرون به چالشی که بیمارستان‌ها در پی سرازیر شدن انبوه بیماران به آن مواجه شده بود اشاره کرد و گفت که شیوع کرونا هنوز تحت کنترل در نیامده است.

رئیس جمهور فرانسه افزود که اقدامات پیشگیرانه در فرانسه موفقیت خود را اثبات کرد و باید ادامه یابد و وضعیت فوق‌العاده در این کشور تا ۱۱ ماه مه (۲۲ اردیبهشت) ادامه خواهد یافت.

بر اساس آخرین آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در فرانسه به بیش از ۱۳۶ هزار نفر رسیده و قربانیان این ویروس نیز به حدود ۱۵ هزار نفر رسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه