بیمار تا چه مدت پس از بهبودی ناقل ویروس کرونا است؟

سه شنبه 26 فروردين 1399
09:18
بیمار تا چه مدت پس از بهبودی ناقل ویروس کرونا است؟ بیماران کرونایی بعد از بهبودی علائم بالینی باید تست کرونا برای اطمینان از درمان‌شان را در مراکز بهداشتی بدهند.

العالم - علمی

ویروس کرونا در سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین به تمام مردم دنیا معرفی و باعث ایجاد دردسرهای زیادی برای مردم جهان شده است، به طوری که امروزه در اکثر کشورهای دنیا موضوع مقابله با بیماری کووید ۱۹ مطرح شده است و کشورها براساس ابلاغیه‌های سازمان جهانی بهداشت و پروتکل‌های ملی، اقداماتی را در زمینه کاهش شیوع ویروس کرونا انجام می‌دهند.

میزان کشندگی ویروس کرونا بسیار کمتر از آنفلوآنزا است، اما متاسفانه سرایت‌پذیری و بیماری‌زایی آن چندین برابر است.

جماعتی فوق تخصص ریه و رئیس مراقبت‌های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری اظهار کرد: از نظر علمی وقتی که افراد بهبود پیدا می کنند باید تست دهند و با منفی بودن جواب آزمایش معلوم شود که بیماری کرونا درمان شده است.

او افزود: برخی از بیماران مبتلا به کرونا نظر پزشک و با توجه به شدت بیماری شان در بیمارستان بستری یا در منزل قرنطینه می شوند که در این حالت تست کرونا از این افراد گرفته می شود.

رئیس مراقبت‌های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری ادامه داد: برخی از کارشناسان معتقدند که دو بار باید از افراد بهبود یافته تست کرونا گرفته شود.

جماعتی گفت: برخی از افراد هیچ علامت بالینی نداشته اما جواب تست کرونای آنها مثبت است که این بیماران باید حداقل هفت روز در منزل قرنطینه شوند و بعد از آن می‌توانند از محیط قرنطینه خارج بشوند؛ البته برخی از افراد با توجه به شرایط مراقبتی تا دو هفته باید در قرنطینه بمانند.

مشرق

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»