دولت وفاق ملی لیبی: 8شهر را پس گرفتیم/ به نبرد تا آزادی کامل لیبی ادامه می‌دهیم

سه شنبه 26 فروردين 1399
09:22
دولت وفاق ملی لیبی: 8شهر را پس گرفتیم/ به نبرد تا آزادی کامل لیبی ادامه می‌دهیم
دولت وفاق ملی لیبی شامگاه دوشنبه از تسلط نیروهای خود بر هشت شهر در غرب طرابلس خبر داد و گفت که به نبردهایش تا آزادسازی کامل لیبی از وجود شبه نظامیان وابسته به حفتر ادامه می‌دهد.

العالم - لیبی

نیروهای دولت وفاق ملی لیبی روز دوشنبه از تسلط خود بر هشت شهر در غرب طرابلس پایتخت لیبی طی روز گذشته خبر دادند که در اشغال شبه نظامیان تشکیلات موسوم به ارتش ملی لیبی بوده است.

«محمد قنونو» سخنگوی دولت وفاق ملی لیبی که از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده است، گفت: «نیروهای ما بر شهرهای ضبراته، صرمان، العجیلات، الجمیل، رقدالین و زلطن، الجمیل و العسه در غرب طرابلس مسلط شدند».

وی افزود: «نیروهای ما بقایای تروریست‌های فراری را هم تحت تعقیب قرار دادند و طبق نقشه وضع شده توسط اتاق عملیات طوفان صلح به پیشروی خود ادامه می‌دهند».
تسلط نیروهای دولت وفاق ملی لیبی بر هشت شهر به معنای تحکیم سیطره آنها بر همه مسیری است که از مرزهای تونس در غرب لیبی با منطقه ابوقرین در شرق لیبی کشیده شده است.

لسراج: به نبرد ادامه می‌دهیم

رئیس دولت وفاق ملی لیبی هم شامگاه دوشنبه تاکید کرد:« ما هرگز کسانی را که شهرهایمان را ویران کردند تحمل نخواهیم کرد و با سختی کار کردیم تا به این پیروزی رسیدیم».

به گزارش شبکه الجزیره، فائز السراج گفت: «ما برای نبردی آماده می شویم که در آن شهرهای ربوده شده خود را بازپس‌گیریم».

وی افزود: «به وزارت کشور دستور دادیم اجساد مزدوران حفتر را به کشورهایشان بفرستند».

رئیس دولت وفاق ملی لیبی تاکید کرد: «هواپیماهایی متعلق به نیروهای حفتر از کشورهای دشمن ما برخاستند تا شهرهایمان را بمباران کنند».

سخنگوی دولت وفاق ملی لیبی نیز گفت:« ما در جریان این عملیات‌ها وسایل نقلیه زره پوش و زرادخانه سلاح و مهمات مصری و اماراتی را مصادره کردیم».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد