7 خدمه ناو بیمارستانی ارتش آمریکا هم به کرونا مبتلا شدند

سه شنبه 26 فروردين 1399
13:21
7 خدمه ناو بیمارستانی ارتش آمریکا هم به کرونا مبتلا شدند
شبکه آمریکایی از مبتلا شدن هفت خدمه بیمارستان شناور نیروی دریایی این کشور خبر داد که برای کمک به کاهش بار بیمارستان‌های ایالت کالیفرنیا در بندر لس آنجلس پهلو گرفته است.

العالم - آمریکا

مقامات وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) از مبتلا شدن هفت نفر از خدمه ناو بیمارستانی نیروی دریایی ارتش آمریکا خبر دادند.

شبکه «ای بی سی نیوز» امروز سه‌شنبه گزارش کرد که ابتلای این هفت نفر در ناو ویژه خدمات درمانی و پزشکی «یو اس ان اس مرسی»، بر اساس گزارش‌های تایید شده، اعلام شده است.

این ناو اواخر ماه مارس (اواسط فروردین) در بندر لس آنجلس پهلو گرفته بود تا به بیماران غیرکرونایی در آنجا خدمات رسانی کند.

ای بی سی نیوز گزارش داد که این بیمارستان شناور ارتش برای کاهش بار بیمارستان‌های ایالت کالیفرنیا در نظر گرفته شده بود؛ ایالتی که بشدت درگیر بحران کرونا در آمریکاست.

پیش از این نیز مقامات وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) از مبتلا شدن بیش از پانصد نفر از خدمه ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» خبر داده بودند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد