دولت ژاپن وضعیت اضطرار ملی را به کل کشور گسترش داد

پنج‌شنبه 28 فروردين 1399
16:25
دولت ژاپن وضعیت اضطرار ملی را به کل کشور گسترش داد وضعیت اضطرار ملی در ژاپن که فعلا در هشت استان اعلام شده، قرار است به کل استان‌های این کشور تعمیم داده شد.

العالم - آسیا

روزنامه «یومیوری» چاپ ژاپن امروز (پنجشنبه) گزارش داد که «آبه شینزو» نخست‌وزیر این کشور با هدف مهار هرچه بیشتر ویروس «کووید۱۹»، دستور گسترش وضعیت اضطرار ملی به تمام استان‌های ژاپن را صادر کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» آبه در تاریخ هفتم آوریل در هفت استان از جمله توکیو، به دلیل افزایش سه برای شمار مبتلایان به ویروس کرونا، به مدت یک ماه وضعیت اضطرار ملی اعلام کرده بود.

بر اساس گزارش یومیوری، وضعیت اضطرار ملی سراسری در ژاپن به مدت مشابه یک ماه اعلام شده است.

«یوشیهیده سوگا» سخنگوی دولت ژاپن در نشست خبری گفت این تصمیم در نشست امروز اعضای کابینه نشستی تخصصی برگزار می‌کنند تا درباره تعمیم وضعیت اضطرار ملی به ۴۰ استان دیگر ژاپن اتخاذ شده است..

بر اساس آمار اعلامی دولت ژاپن، تا کنون در این کشور ۸۶۲۶ نفر به ویروس کووید۱۹ مبتلا شده و ۱۷۸ بیمار نیز بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

رویترز پیشتر نیز به نقل از مسئولان درمانی ژاپنی گزارش داده بود به دلیل افزایش مبتلایان ویروس کرونا در شهر توکیو و کمبود تخت‌های بیمارستانی، نظام سلامت پایتخت این کشور در آستانه فروپاشی قرار گرفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند