عضو «بدر»: نیروهای ما برای زدن مواضع ترکیه در عراق آمادگی کامل دارند

جمعه 29 فروردين 1399
13:56
عضو «بدر»: نیروهای ما برای زدن مواضع ترکیه در عراق آمادگی کامل دارند یک عضو فراکسیون پارلمانی «بدر» در عراق تصریح کرد که نیروهای امنیتی عراق کاملا آماده مقابله با هر گونه تجاوز در عراق و هدف قرار دادن مواضع ترکیه در این کشور هستند.

العالم _ عراق

«عدی الشغلان» از اعضای فراکسیون «بدر» در پارلمان عراق، امروز (جمعه) با اشاره به اقدام اخیر ترکیه در حمله به شمال عراق، تأکید کرد که نیروهای امنیتی عراقی برای مقابله با هرگونه تجاوز در آمادگی کامل به سر می‌برند.

این عضو فراکسیون بدر در گفت‌و‌گو با شبکه «السومریه» گفت: «ما، همزمان با محکومیت کارشکنی‌ آشکار نیروهای ترکیه و نقض آشکار حاکمیت عراق، به نوبه خود و به عنوان نماینده ملت عراق از دولت عراق و وزارت خارجه می‌خواهیم، تمام اقدامات قانونی را در این خصوص اتخاذ کند».

عدی الشغلان در ادامه گفت که اگر این حالت ادامه پیدا کند، عراق پاسخ دیگری خواهد داشت. وی همچنین تأکید کرد: «همه بدانند، نیروهای امنیتی ما برای زدن مواضع ترکیه در عراق آمادگی کامل دارند و همچنین این توانایی را دارند که با هر گونه تجاوز مقابله کنند».

الشغلان ادامه داد که تلاش خواهد کرد تا به کمیته روابط خارجی پارلمان عراق درخواستی به همراه امضای اعضای پارلمان ارائه کند، تا با دعوت از وزیر خارجه در جریان اقدامات وزارت در قبال «نقض حاکمیت عراق» قرار بگیرد.

این اظهارات در حالی است که روز چهارشنبه، یک فروند پهپاد شناسایی ترکیه با نقض حریم هوایی عراق وارد آسمان این کشور شد و با بمباران شمال شهر مخمور (در جنوب غرب اربیل) دو غیرنظامی را کشت.

صبح روز چهارشنبه نیز منابع آگاه از کشته‌شدن یکی از سرکرده‌های حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) طی حمله هوایی ترکیه به ارتفاعات شمال استان «اربیل» در منطقه کردستان عراق خبر دادند.

در پی نقض حریم هوایی عراق از سوی ترکیه، نائب‌رئیس پارلمان، رئیس جریان حکمت ملی و حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق با صدور بیانیه‌های جداگانه حمله ترکیه به اردوگاه خانواده‌های آواره در جنوب شهر اربیل در منطقه کردستان عراق را محکوم کردند و خواستار برخورد جدی دولت عراق با نقض حریم هوایی کشورشان از سوی هر طرفی شدند.

یکی از اعضای فراکسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق نیز خواستار شکایت از ترکیه به شورای امنیت شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت