کرونا، ترامپ را به پرتگاه شکست در انتخابات نزدیک کرد

جمعه 29 فروردين 1399
16:49
کرونا، ترامپ را به پرتگاه شکست در انتخابات نزدیک کرد کسی‌ که اخبار ایالات متحده و عملکرد آن درخصوص بحران کرونا را رصد می‌کند، از فروپاشی بزرگ اقتصاد کشوری، که خودش را ابرقدرت معرفی می‌کند، بهت‌زده می‌شود. چگونه یک ویروس می‌تواند رویاهای ترامپ را بر باد دهد!

العالم- نظرکده

عجیب است که ترامپ طی دوران شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده ادعا کرده که معجزه‌ای اتفاق خواهد افتاد و ویروس ناپدید می‌شود، ولی چند هفته بعد، مجبور شد که برای نخستین بار در تاریخ آمریکا، وضعیت فوق‌العاده ملی اعلام کند. طبق نظر کارشناسان حقوق بین‌الملل، مشکلی در نظام آمریکا و ارزش‌های انسانی آن وجود دارد.

ترامپ کمک به سازمان جهانی بهداشت را به حال تعلیق درآورد؛ چرا که به زعم وی، این سازمان در ارتباط با نحوه مدیریت و اطلاع‌رسانی دولت چین درباره شیوع بحران کرونا برخورد قاطع نداشته است.

در حالی‌که به گفته کارشناسان حقوق بین‌الملل، دونالد ترامپ با 70 روز تاخیر اقدامات پیشگیرانه فعلی برای مهار شیوع کرونا را اتخاذ کرد؛ از این‌رو ترامپ بین دو اجرا سردرگم شده است زیرا او بعد از چند هفته کم‌اهمیت دانستن خطر کرونا، پس از آنکه شمار قربانیان بر اثر ابتلا به این ویروس در آمریکا روند تصاعدی پیدا کرد، وضعیت فوق‌العاده ملی اعلام کرد.

این کارشناسان تأکید کرده‌اند که دستاورد بزرگی که ترامپ می‌خواست از طریق آن پیروزی‌اش در دوره بعدی انتخابات را تضمین کند، موضوع اقتصادی بود که بعد از 5 دهه، شاهد رشد فزاینده‌ای شده بود ولی این دستاورد یک‌باره طی سه هفته بعد از شیوع ویروس کرونا، از بین رفت؛ از این‌رو ترامپ اصرار دارد فعالیت اقتصادی در کشور برای مهار میزان افسردگی و خطر فروپاشی اقتصاد، در سایه شیوع کرونا و افزایش مرگ و میرها تعطیل نشود.

کارشناسان اقتصاد سیاسی نیز می‌گویند که ترامپ بدترین رئیس‌جمهور یک دولت لیبرال است و او مسئول فروپاشی امنیت آمریکا و شکست در تعامل با بحران شیوع ویروس کرونا می‌‌باشد.

این کارشناسان افزودند، ترامپ تلاش می‌کند که اتهامات را متوجه سازمان جهانی بهداشت و چین کند تا بدین ترتیب آرای آمریکایی‌ها در انتخابات بعدی را از دست ندهد. او اصلا هیچ اهمیتی به بیماری کرونا و کشته شدن هزاران بی‌گناه ندارد و دغدغه اصلی‌اش انتخابات ریاست‌جمهوری آتی است.

از طرفی، کارشناسان امور آمریکا تأکید دارند که شدیدترین انتقادها متوجه ترامپ است چرا که او در ابتدا خطر شیوع کرونا را نادیده گرفت و در درک اهمیت آن و خطرزا بودن این ویروس بسیار تعلل کرد و بعد از آنکه، فرصت گرانبها برای مهار شیوع این ویروس کُشنده از دست رفت، پی به واقعیت برد. این بزرگ‌ترین اشتباه ترامپ بوده است.

نظر شما چیست:

  • وضعیت آمریکا در نتیجه سیاست‌های ترامپ چگونه خواهد شد؟
  • چرا ترامپ نمی‌خواهد ناقوس خطر را بشنود و تلاش می‌کند فعالیت‌های اقتصادی ازسر گرفته شود؟
  • آیا، مشکل در نظام بهداشتی آمریکا است یا شکست ترامپ در نحوه مدیریت بحران شیوع کرونا؟
0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم