آمریکا در حال تقویت حضور نظامی‌اش در شرق فرات است

جمعه 29 فروردين 1399
22:00
آمریکا در حال تقویت حضور نظامی‌اش در شرق فرات است نیروهای اشغالگر آمریکایی در چارچوب تقویت حضور نظامی‌شان در استان نفت‌خیز الحسکه در شمال سوریه، تجهیزات نظامی جدیدی به پایگاهی در شهر "الشدادی" اعزام کرده است.

العالم- سوریه

به گزارش العالم به نقل از رای الیوم، منابع محلی در استان الحسکه، امروز- جمعه- اعلام کردند، آمریکا تجهیزات نظامی متشکل از 200 تن از نیروی مارینز (تفنگداران دریایی آمریکا) را در منطقه "مدیریت چاه‌های نفت الجبسه" در شهر الشدادی مستقر کرده است.

آمریکا این عملیات را از طریق هلی‌برن انجام داد و هواپیماهای حامل این نیروها از اقلیم کردستان عراق به پرواز درآمدند.

منابع مذکور افزودند، نیروهای آمریکایی همچنین طی ساعات گذشته 45 دستگاه خودروی نظامی "هاموی" را از طریق گذرگاه غیرقانونی "الولید" وارد پایگاه الشدادی در حومه جنوبی الحسکه کردند.

نیروهای آمریکا سال گذشته پس از عقب‌نشینی از پایگاه‌های "الجلبیه" و "عین عیسی" در شمال الرقه و "قصر یلدا" در شهرک "تل تمر"، حضورشان در سوریه را کاهش داده و این حضور محدود به چاه‌های نفتی بود.

نیروهای آمریکایی در برخی پایگاه‌های غیرقانونی در استان الحسکه از جمله "تل حجر" و "الرمیله" در حومه المالکیه و "مدیریت چاه‌های نفت الجبسه" در الشدادی و نیز در میدان نفتی "العمر" و تاسیسات گازی "کونیکو" در حومه دیر الزور مستقر هستند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافی |سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت


وال استریت ژورنال: یک نقص جدید در هواپیماهای جنجالی بوئینگ ۷۳۷ وجود دارد


شکار دومین زهپاد ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز


ساعت صفر حمله ترامپ چه زمانی خواهد بود؟


لاوروف: روسیه با افزایش کرسی‌های غرب در شورای امنیت مخالف است


ریحانه کریمی در وزنه برداری ناگویا تاریخ ساز شد


مشارکت گسترده عراقی‌ها در مراسم دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله + فیلم 


تعطیلی مدارس ریاض در بحبوحه تنش‌های منطقه‌ای و درگیری با یمن


دو سال از غیبت شهید «اوتاد»؛ سید حسن نصرالله