جاری شدن سیل در یمن جان هفت نفر را گرفت

يکشنبه 31 فروردين 1399
15:35
جاری شدن سیل در یمن جان هفت نفر را گرفت جاری شدن سیل در استان مأرب واقع در شرق یمن به جان باختن هفت نفر از جمله پنج کودک منجر شد.

العالم - یمن

یک مسئول دولتی یمن از جان باختن هفت نفر از جمله پنج کودک در استان مأرب خبر داد.

«سیف مثنی» مدیر کل بخش اجرایی اداره اردوگاه‌های آوارگان در استان مأرب گفت که جاری شدن سیل در مأرب هفت نفر از جمله پنج کودک را به کام مرگ فرو برد و علاوه بر آن دو نفر نیز مفقود شده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، این مسئول دولتی یمن افزود که سیل همچنین باعث مصدوم شدن ۵۵۰ نفر شد که مصدومیت ۲۵ نفر از آن‌ها شدید گزارش شده است و علاوه بر آن خسارت‌هایی نیز به شش هزار خانواده ساکن در اردوگاه‌های آوارگان وارد آمده است.

طی چند روز گذشته بارش شدید باران در چند استان یمن از جمله صنعاء، مأرب (شرق) و حجه در شمال غربی این کشور باعث وارد آمدن خسارت‌های زیادی در این استان‌ها شده است.

یمن از مارس ۲۰۱۵ با بحران شدید ناشی از حملات ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی علیه این کشور مواجه است و حملات این ائتلاف خسارت‌هایی را به زیرساخت‌های این کشور وارد آورده و باعث آسیب‌پذیری بیشتر آن شده است.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد