تیراندازی در کانادا چندین قربانی برجای گذاشت

يکشنبه 31 فروردين 1399
18:10
تیراندازی در کانادا چندین قربانی برجای گذاشت
تیراندازی فردی 51 ساله در یکی از شهرهای کانادا در یکشنبه بعد از ظهر به وقت تهران در حالی چندین قربانی برجای گذاشت که پلیس هنوز موفق به دستگیری ضارب نشده است.

العالم - آمریکا

در جریان تیراندازی فردی در یکی از شهرهای کانادا در یکشنبه بعد از ظهر به وقت تهران، پلیس از تلفات متعدد در جریان این حادثه خبر داد.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «سی بی سی» پلیس منطقه «پورتاپیک» از توابع استان «نوا اسکوتیا» با تعیین هویت فرد ضارب اعلام کرد که نام این فرد «گابریل ورتمن» است و 51 سال سن دارد. پلیس اعلام کرده که در جریان این حادثه و تیراندازی های این فرد تعداد متعددی قربانی شده‌اند.

پلیس با تعیین هویت این مرد از اهالی منطقه خواسته به محض اطلاع از مخفیگاه او، پلیس را در جریان بگذارند. پلیس منطقه همچنین به شهروندان توصیه کرده تا با پناه گرفتن در زیرزمینها درهای منازل خود را قفل کنند.

پلیس اعلام کرده که گروهی از نیروهایش در پی یافتن مخفیگاه گابریل ورتمن هستند. پلیس تا لحظه نگارش این خبر به تعداد دقیق تلفات این حادثه هیچ اشاره ای نکرده است.

به تازگی میزان تیراندازی‌ها درکانادا افزایش چشمگیری داشته، به طوری‌که «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا چندی پیش جهت مقابله با گسترش خشونت ناشی از استفاده از سلاح‌های گرم با شهردار «تورنتو» دیدار کرد.

چندی قبل نیز تیراندازی در یکی از شهرهای کانادا 3 کشته و 2 مجروح برجا گذاشت. در جریان تیراندازی در بلوار «فورت یورک» واقع در مرکز شهر «تورنتو» سه نفر کشته و دو تن دیگر مجروح شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور کشورمان جواب دندان شکن به ترامپ داد


وزارت خارجه ادعاهای کلمبیا علیه ایران را رد کرد


برای دومین سال متوالی ... نتانیاهو چهره منفور جهان شد


سرلشکر حاتمی: سربازان، سرمایه عظیم انسانی و ارکان دفاع از حقانیت و شرافت هستند


انتقاد مکرون از بی‌ثباتی ترامپ


با وجود تحریم‌ها از پس قوی‌ترین نیروی نظامی جهان برآمدیم


رایزنی وزرای خارجه ایران و روسیه در نیویورک


متجاوزان پس از تحمل شکست‌های پیاپی؛ ایران... بیماری مشترک ترامپ و نتانیاهو


سخنگوی سپاه: در صورت حمله مجدد، شیوه دفاع ایران تغییر خواهد کرد


پست اسماعیل بقایی در رابطه با قاب عکس حاج قاسم در سالن سازمان ملل