الوطن سوریه: سفر ظریف به دمشق برای بررسی نشست آتی «آستانه» است

دوشنبه 1 ارديبهشت 1399
10:53
الوطن سوریه: سفر ظریف به دمشق برای بررسی نشست آتی «آستانه» است
یک روزنامه سوری خبر داد که وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران قرار است در جریان سفر به دمشق، پس از دیدار با مسئولان سوری، مسائل مربوط به نشست آتی «آستانه» را بررسی کند.

العالم - ایران / سیاسی

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز دوشنبه به سوریه سفر خواهد کرد.

روزنامه الوطن سوریه گزارش داد که ظریف در جریان این سفر، با بشار اسد رئیس جمهور و ولید المعلم وزیر خارجه سوریه دیدار خواهد کرد.

یک منبع دیپلمات خارجی در دمشق به الوطن گفت، هدف از این سفر، «رایزنی با مسئولان سوری پیش از نشستی است که قرار است چهارشنبه آتی، وزرای خارجه کشورهای ضامن روند آستانه (روسیه، ایران و ترکیه) برگزار کنند».

وی همچنین تأکید کرد که نشست وزرای خارجه کشورهای ضامن روند آستانه، از طریق ارتباط ویدئویی برگزار خواهد شد.

در همین ارتباط، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران یکشنبه (روز گذشته) اعلام کرد که ظریف در این سفر یک روزه پس از دیدار با مسئولان سوری، در خصوص روابط دوجانبه، تحولات منطقه و نیز آخرین تحولات سیاسی و میدانی مبارزه سوریه علیه تروریسم گفتگو و تبادل نظر خواهد کرد.

شبکه خبری المیادین شامگاه شنبه هفته جاری از سفر ظریف به دمشق خبر داده و اعلام کرده بود که ظریف قرار است دوشنبه در سفر به سوریه با ولید معلم، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفتگو کند.

وزیر خارجه ایران ۲۷ فروردین ماه سال گذشته نیز به دمشق سفر و با مقامات سوریه از جمله رئیس جمهور و وزیر خارجه این کشور دیدار و گفتگو کرده بود. وی در ادامه این سفر به ترکیه نیز رفت.

قرار بود در اسفند ۱۳۹۸ نشست سران سه کشور روند آستانه درباره صلح سوریه در تهران برگزار شود که به دلیل شیوع کرونا این نشست برگزار نشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند