کشف جسد ۴۴ عضو بوکو حرام در زندانی در چاد

دوشنبه 1 ارديبهشت 1399
13:15
کشف جسد ۴۴ عضو بوکو حرام در زندانی در چاد
دادستانی کل چاد از پیدا شدن جسد ۴۴ عضو گروه تروریستی «بوکو حرام» در زندانی در این کشور خبر داد.

العالم - آفریقا

دادستانی کل چاد اعلام کرد که اجساد ۴۴ زندانی بوکو حرام در سلول‌های زندانی در این کشور پیدا شده است و احتمال آن می‌رود که این افراد خودکشی کرده باشند.

«یوسف تام» یکی از مسئولان دادستانی کل چاد گفت که نتایج کالبد شکافی جسد چهار نفر از این زندانیان نشان می‌دهد که علت مرگ آن‌ها مسمومیت با خوردن سم بوده است.

به نوشته روزنامه «رأی‌الیوم»، مرگ این زندانیان طی روز‌های پنج‌شنبه و جمعه گذشته اتفاق افتاده و هنوز چگونگی دستیابی این زندانیان به سم در زندان مشخص نیست.

تام همچنین گفت که ۱۴ نفر از زندانیان دیگر که مسموم شده بودند از مرگ نجات یافتند که درباره این افراد اقدامات قانونی صورت خواهد گرفت.

زندانیان بوکو حرام در جریان عملیات چاد علیه این گروه تروریستی که شخص رئیس‌جمهور این کشور آن را رهبری می‌کرد، بازداشت شده‌اند.

دولت چاد اخیرا پاکسازی این کشور از عناصر بوکو حرام را اعلام کرده بود.

«عمر یایا حسین» سخنگوی دولت چاد گفت که در عملیات اخیر ارتش این کشور علیه بوکو حرام موسوم به «خشم پوما»، حتی یک عنصر واحد از بوکو حرام در خاک چاد باقی نمانده است.

چاد ۳۱ مارس گذشته در واکنش به کشته شدن ۹۸ سرباز ارتش این کشور در حمله بوکو حرام به شهر «پوما» در ایالت دریاچه چاد، عملیات «خشم پوما» را آغاز کرد.

از سال ۲۰۰۹ عملیات‌های تروریستی بوکوحرام باعث کشته شدن بیش از ۲۰ هزار نفر و آوارگی میلیون‌ها نفر در نیجریه شده است.

بوکو حرام همچنین از سال ۲۰۱۵ اجرای عملیات‌های تروریستی در کشورهای همسایه نیجریه همانند کامرون، چاد و نیجر را آغاز کرد که در نتیجه آن حملات این گروه در کشورهای حاشیه دریاچه چاد بیش از دو هزار نفر کشته شدند.

بوکو حرام یک گروه تروریستی است که ژانویه ۲۰۰۲ در نیجریه اعلام موجودیت کرد و مدعی اجرای «شریعت اسلامی» در سراسر ایالت‌های این کشور است. این گروه تروریستی در مارس ۲۰۱۵ ارتباط خود با گروه تروریستی داعش را اعلام کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جاسوس افزار زیر آبی آمریکا چه در چنته دارد؟+ فیلم


رژیم صهیونیستی مسیرهای مواصلاتی کرانه باختری را مسدود کرد


عراقچی: ایران آماده بازگشایی تنگه هرمز در صورت اقدام های مشخص از سوی آمریکاست


شیخ نعیم قاسم بر حمایت از فلسطین و آزادی لبنان از اشغالگری تاکید کرد


چراغی که هرگز خاموش نمی شود: ضاحیه بیروت میعادگاه دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


واکنش وزارت خارجه فلسطین به توسعه‌طلبی صهیونیست‌ها


نیروهای یمن پهپاد مسلح مدل «کاریال» عربستان را ساقط کردند


هشدار حماس به رژیم صهیونیستی: تلاش برای تغییر هویت مسجدالاقصی به بن‌بست می‌رسد


سرلشکرصفوی: ترسیم هندسه امنیتی غرب آسیا توسط ایران رقم خواهد خورد/ آمریکایی‌ها رفتنی هستند و نمی‌توانند در منطقه بمانند


پزشکیان: ترامپ خواب نابودی این مرز کهن را خواهد دید