کشته شدن 14 تروریست داعش در صلاح الدین عراق

دوشنبه 1 ارديبهشت 1399
15:04
کشته شدن 14 تروریست داعش در صلاح الدین عراق در جریان حملات هوایی ارتش عراق به مقرهای عناصر داعش در استان صلاح الدین، چهارده تروریست، از پای درآمدند.

العالم - عراق

مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی عراق با انتشار بیانیه‌ای، از تلفات عناصر داعش در استان صلاح الدین واقع در مرکز این کشور خبر داد.

در این بیانیه آمده است: «پیروِ خبر روز گذشته درباره حملات جنگنده‌های اف-16 به مقرهای داعش در جزیره عبدالعزیز... مشخص شد که این حملات به کشته شدن 14 تروریست منجر شده است».

شبکه خبری الفرات به نقل از این مرکز گزارش داد که در پی این حملات، سه مقر متعلق به داعش در داخل جزیره عبدالعزیز نیز منهدم شده است.

در این بیانیه تأکید شد، این مناطق، از جمله مناطقی در استان صلاح الدین بود که عناصر داعش، حرکت خود را برای حمله به نیروهای امنیتی و شهروندان عراقی، آغاز می‌کردند.

یک منبع امنیتی از استان «دیاله» در شرق عراق صبح امروز از آغاز عملیات نظامی گسترده‌ای در شمال شرق این استان خبر داد و گفت که نیروهای امنیتی مشترک، با حمایت نیروی هوایی ارتش، عملیات گسترده‌ای را در 23 کیلومتری شمال شرق بعقوبه، آغاز کردند.

به گفته این منبع، این عملیات در دو محور اصلی صورت می‌گیرد و نیروهای سازمان الحشد الشعبی (بسیج مردمی) در آن مشارکت دارند.

منبع مذکور تأکید کرد، منطقه عملیاتی مذکور، شامل هفت روستا و مزارع اطراف آن است. دشواری این عملیات به خاطر پیچیدگی جغرافیایی این منطقه است. نیروهای ارتش و الحشد الشعبی عراق در تلاش هستند که با انجام این عملیات، به حضور عناصر داعش در این منطقه پایان دهند.

عناصر داعش در مناطق واقع در حد فاصل استانهای صلاح الدین و دیاله فعال هستند. دیاله در شرق عراق قرار دارد و هم مرز جمهوری اسلامی ایران است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود