تاکید صالح و حلبوسی بر ضرورت تسریع روند تشکیل کابینه جدید عراق

چهارشنبه 3 ارديبهشت 1399
08:29
تاکید صالح و حلبوسی بر ضرورت تسریع روند تشکیل کابینه جدید عراق رئیس جمهوری و رئیس پارلمان عراق بر ضرورت تسریع روند تشکیل کابینه جدید این کشور تاکید کردند.

العالم - عراق

کابینه جدید عراق برای حل چالشهای کشور هر چه زودتر تشکیل شودبه گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، برهم صالح رئیس جمهوری و محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق در جریان یک نشست مشترک بر ضرورت تسریع روند تشکیل کابینه جدید این کشور برای رویارویی با چالشهای پیش رو تاکید کردند.

آنها هم چنین در خصوص آخرین تحولات سیاسی، امنیتی و بهداشتی مربوط به گسترش ویروس کرونا در عراق بحث و تبادل نظر کردند.

برهم صالح و الحلبوسی تاکید کردند که کابینه جدید باید خواسته ها و مطالبات مردم عراق را محقق کرده و به سمت اجرای اصلاحات مورد نظر حرکت کند.

دو طرف در خصوص اقدامات صورت گرفته برای مبارزه با گسترش ویروس کرونا در عراق و ضرورت افزایش تلاش ها برای مهار این ویروس در کشور نیز صحبت کردند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

لیبرمن : نتانیاهو اسرائیل را به فروپاشی اقتصادی و انزوای جهانی کشانده است


فشار برای وادار کردن ایران به تسلیم بی‌نتیجه است/ بخواهند بجنگند با قدرت پاسخ می‌دهیم


اعترافات در رسانه‌های عبری؛ کاهش حمایت آمریکا از اسرائیل و بن‌بست عربستان در جنگ یمن


یمن ادعاهای واهی عربستان سعودی درباره هدف قرار دادن مکه را افشا کرد


رئیس جمهور کشورمان جواب دندان شکن به ترامپ داد


وزارت خارجه ادعاهای کلمبیا علیه ایران را رد کرد


برای دومین سال متوالی ... نتانیاهو چهره منفور جهان شد


سرلشکر حاتمی: سربازان، سرمایه عظیم انسانی و ارکان دفاع از حقانیت و شرافت هستند


انتقاد مکرون از بی‌ثباتی ترامپ


با وجود تحریم‌ها از پس قوی‌ترین نیروی نظامی جهان برآمدیم