موافقت الکاظمی با تشکیل کمیته بررسی ابعاد ترور شهید سلیمانی

پنج‌شنبه 4 ارديبهشت 1399
21:26
موافقت الکاظمی با تشکیل کمیته بررسی ابعاد ترور شهید سلیمانی
کتائب حزب الله عراق اعلام کرد که طی نشستی که با مامور تشکیل کابینه جدید عراق داشته است در آن توافق شده کمیته‌ای برای بررسی ابعاد جنایت ترور شهیدان سردار سلیمانی، ابومهدی المهندس و همرزمانشان به دست آمریکا تشکیل شود.

العالم - عراق

کتائب «حزب الله عراق» امروز پنجشنبه در بیانیه‌ای تاکید کرد که جنایت ترور فرماندهان پیروزی بر تروریسم از سوی آمریکا چیزی نیست که بتوان در برابر آن سکوت کرد.

کتائب حزب الله زیرمجموعه سازمان الحشد الشعبی که شهید ابومهدی المهندس هم از فرماندهان آن است، تاکید کرد:« تقاضا برای کشف ابعاد این جنایت و یا پیگرد قانونی کسانی که در این جرم دخالت داشتند و گرفتن قصاص از آنها را نمی‌توان نادیده گرفت».

کتائب حزب الله عراق در این بیانیه آورده است:«ما اعلام کردیم که مدارکی در مورد این جنایت داریم و همچنین درباره طرف‌هایی که در آن دخالت داشتند و انگشت اتهام به سوی آنها نشانه رفته است».

کتائب حزب الله تاکید کرد: مسئولیت و تبعات این جنایت وحشتناک متوجه ایالات متحده آمریکاست».

در این بیانیه آمده است که مصطفی الکاظمی رئیس دستگاه اطلاعات و مامور تشکیل کابینه عراق به واسطه یک طرف خواستار ملاقات با گروه کتائب حزب الله شد تا موضع خود را درباره این جنایت شرح دهد. از همین رو دیداری ترتیب داده شد و در آن توافق شد که یک کمیته مشترک به منظور بررسی ابعاد این جنایت تشکیل شود.

کتائب حزب الله ادامه داد: ما درخواست دادیم که از طریق رسانه ها خبر تشکیل کمیته پیگیری موضوع ترور فرماندهان پیروزی بر تروریسم اعلام شود.

این گروه تاکید کرد: ما خواستیم روند کار کمیته و نتایج تحقیقات با شفافیت کامل در اختیار ملت عراق گذاشته شود.

شهید سردار قاسم سلیمانی فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ابومهدی المهندس 13 دی ماه سال 1398 به دستور مستقیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در حمله پهپادی نظامیان کشورش در عراق به نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد