ورود حجم گسترده مصالح ساختمانی برای بازسازی پایگاه «عین الاسد»

شنبه 6 ارديبهشت 1399
15:13
ورود حجم گسترده مصالح ساختمانی برای بازسازی پایگاه «عین الاسد» یک کاروان کامیون‌های باری حامل مصالح ساختمانی امروز (شنبه) وارد پایگاه هوایی «عین الاسد» در غرب عراق شد.

العالم _ عراق

منابع محلی در استان الانبار از ورود چندین کامیون حامل مصالح ساختمانی به پایگاه آمریکایی «عین الاسد» در راستای بازسازی یا توسعه این پایگاه خبر دادند.

به نوشته المیادین، این برای اولین بار نیست که مصالح ساختمانی در حجم وسیع وارد این پایگاه می‌شود و نشان از طرح آمریکا برای توسعه این پایگاه دارد. در تاریخ ۱۸ دی ۱۳۹۸ نیروی هوافضای سپاه پاسداران با ۱۳ فروند موشک، این پایگاه را در پاسخ به شهادت سردار «قاسم سلیمانی» در هم کوبیده بود.

در ۲۵ فروردین ماه نیز چند کامیون نظامی حامل ابزارآلات نظامی و تجهیزات جنگی وارد پایگاه هوایی عین الاسد واقع در ناحیه هیت (غرب الانبار) شدند. این کامیون‌ها از بغداد می‌آمدند.

انتشار خبرهایی از اقدام تروریست‌های آمریکایی برای بازسازی و توسعه پایگاه «عین الاسد» در حالی منتشر می‌شود که امروز ارتش آمریکا از قصد خود برای اعزام نیروهای تازه‌نفس در تابستان آتی به عراق وو افغانستان خبر داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت