ارتش ترکیه با تروریست‌های جبهة النصره درگیر شد

دوشنبه 8 ارديبهشت 1399
08:09
ارتش ترکیه با تروریست‌های جبهة النصره درگیر شد
نیروهای ارتش ترکیه در رویدادی کم سابقه با تروریست‌های جبهة النصره در استان ادلب درگیر شده و دو تروریست را کشتند.

العالم - ترکیه

در جریان تلاش نیروهای ارتش ترکیه برای بازکردن مسیر بزرگراه «ام-۴» (حلب به لاذقیه) دو عنصر وابسته به گروهک تروریستی «هیئه تحریر الشام» (جبهة النصره سابق) کشته و پنج تن دیگر زخمی شدند.

به نوشته وبگاه العهد، نیروهای ارتش ترکیه تلاش داشتند عناصری که بزرگراه را مسدود کرده بودند، متفرق کنند، اما آن‌ها به سمت خودروی ارتش ترکیه حمله و آن را به شدت تخریب کردند. پس از این اتفاق یک فروند پهپاد ترکیه نیز مقر تروریست‌های جبهة النصره را در اطراف شهرک «النیرب» در جنوب شرق ادلب هدف قرار داده و در پی آن دو عنصر تروریست کشته و پنج تن دیگر زخمی شدند.

نیروهای ارتش ترکیه همچنین از گاز اشک آور برای متفرق کردن مسدودکنندگان مسیر بزرگراه استفاده کردند. این برای اولین بار است که ارتش ترکیه با افرادی که اقدام به بستن بزرگراه و برپا کردن چادر کرده‌اند، درگیر می‌شود.

هفته پیش وزارت دفاع روسیه از دولت ترکیه به علت مقابله با عناصری که اقدام به بستن بزرگراه می‌کنند، تشکر کرده بود. به نوشته رسانه‌های سوریه، این عناصر به گروهک هیئه تحریر الشام وابسته هستند. گروهکی که با توافق آتش‌بس میان ترکیه با روسیه و ایجاد منطقه کاهش تنش مخالف است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد


محبوبیت ترامپ به زیر ۳۰ درصد سقوط کرد


عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد