ائتلاف سعودی در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۸ بار آتش‌بس ادعایی را نقض کرد

دوشنبه 8 ارديبهشت 1399
22:05
ائتلاف سعودی در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۸ بار آتش‌بس ادعایی را نقض کرد ائتلاف متجاوز سعودی طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۸ بار آتش‌بس ادعایی خود را نقض کرده است.

العالم _ عربستان سعودی

یک مقام نظامی یمن اعلام کرد که ائتلاف متجاوز سعودی تنها طی ۲۴ ساعت گذشته با وجود ادعای آتش‌بس ۱۰۸ بار آن را نقض کرده است.

ائتلاف سعودی روز جمعه بعد از دو هفته از اعلام آتش‌بس ادعایی یک طرفه، از تمدید یک ماهه آن خبر داد. این ائتلاف مدعی شده بود که این آتش بس در راستای کمک به تلاش‌ها برای مقابله با ویروس کرونا اعلام شده است.

دولت نجات ملی یمن که جنبش انصارالله نیز بخشی از آن است، از همان ابتدا با این آتش‌بس مخالفت کرده و گفته باید محاصره دریایی، زمینی و هوایی بیش از پنج سال یمن توسط این ائتلاف پایان یابد، در غیر این صورت در این حالت نه آتش‌بس معنا دارد و نه می‌تواند با کرونایی که ریاض مدعی‌ است حملات را برای مقابله با آن متوقف کرده، مقابله و مانع از شیوع آن در یمن شود.

«محمد البُخیتی»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن نیز گفته است که ما چیزی به نام آتش‌بس ندیدیم ولی در عوض آنچه بود تشدید حملات زمینی و هوایی است که هر روز تکرار می‌شود و به نظر می‌رسد ائتلاف سعودی می‌خواهد شکست‌های خود در جبهه‌های مأرب و جوف را با این آتش‌بس ادعایی توجیه کند.

سازمان ملل درباره شیوع کرونا در یمن که طی چند سال گذشته بر اثر تحمیل جنگ بر این کشور، فاقد امکانات مادی و مالی و زیرساخت لازم است، هشدار داده و گفته شیوع ویروس کرونا تلفات بسیار زیادی در یمن خواهد داشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم