گوترش: تمامی طرف‌های درگیر در یمن وارد مذاکره شوند

سه شنبه 9 ارديبهشت 1399
01:44
گوترش: تمامی طرف‌های درگیر در یمن وارد مذاکره شوند دبیر کل سازمان ملل از تمامی طرف‌های درگیر در یمن خواست تا برای حل اختلافات وارد مذاکره شوند.

العالم-یمن

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل روز دوشنبه از تمامی طرف‌های درگیر در یمن خواست تا برای حل اختلافات وارد مذاکرات شوند.

وی در ادامه خواستار اجرای توافق «ریاض» و تمرکز تلاش‌ها برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا در یمن شد.

نیروهای وابسته به شورای انتقالی جنوب یمن شامگاه ششم اردیبهشت در اقدامی که علیه دولت هادی و متحد سعودی است، اعلام خودمختاری کردند و همزمان با بیانیه رئیس این شورا –مقیم در امارات- تحرکات نظامی خود را در عدن از سر گرفتند.

«مارتین گریفیتس» فرستاده سازمان ملل در امور یمن نیز روز دوشنبه به اعلام خودسرانه خودمختاری گروه موسوم به «المجلس الانتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب) متحد امارات در جنوب یمن واکنش نشان داد.

او گفت که «تحولات اخیر ناامیدکننده است، به خصوص اینکه عدن و دیگر مناطق جنوبی پس از خسارت‌های سیلاب اخیر و خطر کرونا هنوز به روال قبلی بازنگشته‌اند».

«عبدالله مهدی سعید» از سران شورای انتقالی جنوب در استان «ضالع» (جنوب یمن) اعلام کرد، این شورا از تصمیم خود برای اعلام خومختاری در جنوب یمن منصرف نخواهد شد.

شورای انتقالی جنوب، گروهی سیاسی در جنوب یمن است که در می سال ۲۰۱۷ شکل گرفته است. هم‌اکنون این گروه مورد حمایت ابوظبی است و برای سلطه بر جنوب یمن، رقیب دولت مستعفی یمن که در عربستان مقیم است، قلمداد می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فروش جنگنده های «اف ۳۵» آمریکا به عربستان و تاثیر آن بر توازن قوا در منطقه


حماس تعرض نتانیاهو به مسجد الاقصی را محکوم کرد


وزارت اطلاعات: سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریستی منهدم شدند


عملیات ضد صهیونیستی در رام الله؛ یک صهیونیست به هلاکت رسید


دریادار سیاری: پوزه دشمن استکباری را به خاک مالیدیم/دشمن شکست خورده و باید با آبروریزی منطقه را ترک کند


روزنامه لوپارزین فرانسه: سربازان آمریکایی روایت ترامپ از جنگ ایران را به چالش کشیدند


پزشکیان:با هم افزایی وانسجام داخلی بر مشکلات غلبه می‌کنیم


محسنی اژه‌ای دوباره رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص شد


تحلیل‌گر سیاسی: ایران آماده جنگ است و تنگه هرمز برگ برنده همیشگی ایران است


عیادت رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم از آیت‌الله شبیری زنجانی