قطر اعلام خودمختاری «حفتر» در لیبی را رد کرد

پنج‌شنبه 11 ارديبهشت 1399
12:11
قطر اعلام خودمختاری «حفتر» در لیبی را رد کرد
وزارت خارجه قطر ضمن رد اعلام خودمختاری رهبر گروه موسوم به «ارتش ملی لیبی»، این اقدام را توطئه علیه مشروعیت بین‌المللی خواند.

العالم - لیبی

وزارت خارجه قطر، روز چهارشنبه، در بیانیه‌ای اعلام خودمختاری «خلیفه حفتر» رهبر گروه موسوم به «ارتش ملی لیبی» را رد و تأکید کرد که این اقدام توطئه علیه مشروعیت بین‌المللی است.

در همین ارتباط،‌ حفتر دوشنبه شب در یک نطق تلویزیونی، خود را حاکم لیبی اعلام کرد و توافق «الصخیرات» در سال ۲۰۱۵ را منسوخ شده دانست.

به گزارش وبگاه خبری روزنامه «الشرق»، وزارت خارجه قطر این اقدام رهبر گروه موسوم به ‌ارتش ملی لیبی را «توطئه علیه توافق ملی لیبی» و «بی‌توجهی آشکار» به جامعه بین‌الملل دانست.

در این بیانیه همچنین از جامعه بین‌الملل به علت عدم واکنش به جنایت‌های حفتر علیه مردم لیبی، بویژه از زمان آغاز تجاوز به طرابلس، انتقاد شده است.

وزارت خارجه قطر در ادامه تأکید کرد که خلیفه حفتر با بهانه‌تراشی واهی در اعلام خودمختاری میزان بی‌اهمیتی حرمت خون و عقل مردم لیبی و همچنین کسانی که به او گوش فرا می‌دهند، نشان داده است.

خلیفه حفتر شامگاه روز دوشنبه مدعی شد که «مردم لیبی» به او اختیار رهبری لیبی را «تفویض کردند».

دوحه خاطر نشان کرد، در زمانی که جهان در تلاش است تا از ریخته شدن خون مردم لیبی جلوگیری و با ویروس کرونا مبارزه کند، شاهدیم که چگونه نظامی‌ سازی عرصه لیبی و کشتار غیرنظامیان بدون کوچکترین توجهی به فاجعه ملت این کشور ادامه دارد.

قطر در پایان این بیانیه از جامعه‌ بین‌الملل و افراد اثرگذار در کشور لیبی خواست که به مسئولیت انسانی و تاریخی خود در قبال این اقدام عمل کنند و دست خلیفه حفتر و شبه‌نظامیان وابسته به آن را از ریختن خون ملت بی‌گناه لیبی و تقسیم این کشور کوتاه کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم