به رسمیت نشناختن «اسرائیل» دلیل آلمان برای تروریستی خواندن حزب‌الله

پنج‌شنبه 11 ارديبهشت 1399
13:47
به رسمیت نشناختن «اسرائیل» دلیل آلمان برای تروریستی خواندن حزب‌الله
وزیر خارجه آلمان در پیامی توئیتری به توجیه اقدام این کشور علیه حزب‌الله لبنان پرداخت و ادبیات صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها علیه گروه مقاومت لبنان را تکرار کرد.

العالم - اروپا

«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان در دفاع از اقدام برلین در «تروریستی» خواندن حزب‌الله لبنان اعلام کرد، این گروه حق موجودیت رژیم صهیونیستی را انکار می‌کند.

«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان در اولین اظهارنظر درباره اقدام این کشور علیه حزب‌الله لبنان، از انکار به رسمیت شناختن موجودیت رژیم صهیونیستی گلایه کرده است.

او در توئیتر نوشت: «حزب‌الله حق اسرائیل برای موجودیت را انکار می‌کند، به خشونت و ترور تهدید می‌کند و به نوسازی گسترده زرادخانه موشکی خودش ادامه می‌دهد».

وزیر خارجه آلمان همچنین از لزوم «اجرای قانون» به منظور مقابله با اقدامات حزب‌الله لبنان در این کشور اروپایی سخن گفت؛ اقداماتی که به ادعای او «تروریستی و مجرمانه» هستند.

پیشتر، وزارت کشور آلمان اعلام کرده بود که فعالیت‌های حزب‌الله در خاک این کشور اروپایی را ممنوع و آن را بعنوان یک «سازمان تروریستی» معرفی کرده است.

طبق گزارش‌ها، پلیس آلمان اوایل امروز عملیاتی را با هدف دستگیری اعضای حزب‌الله انجام داد. مقام‌های امنیتی آلمان مدعی هستند که حدود یکهزار و ۵۰ نفر از اعضای حزب‌الله در خاک این کشور فعالیت می‌کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


نماینده پارلمان عراق: حشد الشعبی در تامین امنیت کشور نقش دارد


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با بمباران جنوب این کشور


جدال لفظی نمایندگان آمریکا و کوبا در سازمان ملل + فیلم


شکست حد نصاب آسیا با نشان طلا


طلای دوباره ایران در مسابقات پارادوومیدانی ناگویا


پاراآسیایی ناگویا؛ طلای احمدی و نقره جوانمردی در تپانچه بادی


درخواست سناتور آمریکایی برای قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل


واکنش تند نماینده ایران به تهدید آمریکا به استفاده از بمب‌های سنگین در نامه ای به شورای امنیت


تهران و مسکو؛ تفاهم‌های دوجانبه برای تقویت همکاری و مقابله با چالش‌های منطقه‌ای


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز