ادامه عملیات الحشد الشعبی در مرکز عراق؛ 7 تروریست کشته شدند

پنج‌شنبه 11 ارديبهشت 1399
21:23
ادامه عملیات الحشد الشعبی در مرکز عراق؛ 7 تروریست کشته شدند
نیروهای الحشد العشبی عراق طی عملیات ضد تروریستی دیروز و امروز موفق به کشف و انهدام مخفیگاه‌های عناصر باقیمانده داعش در مرکز عراق شد.

العالم - عراق

سازمان الحشد الشعبی عراق اعلام کرد که در تازه‌ترین عملات ضد تروریستی خود علیه عناصر باقی‌مانده گروه تروریستی داعش در استان صلاح‌الدین (مرکز) هفت تن از آن‌ها را کشته است.

وب‌گاه خبری العهد عراق به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی الحشد العشبی این کشور امروز پنجشنبه گزارش داد که نیروهای این سازمان طی عملیات پیشدستانه که مطابق گزارش‌های اطلاعاتی آماده شده بود، پاکسازی تعدادی از مناطق استان مذکور از جمله جاده اصلی استان تا رشته‌کوه‌های «حمرین» را از عصر دیروز چهارشنبه آغاز کردند و این عملیات تا صبح امروز پنجشنبه ادامه داشته است.

بر اساس این گزارش، نیروهای الحشد الشعبی در این عملیات موفق به کشف و اندام پنج مخفیگاه عناصر باقی‌مانده داعش شده‌اند. در این عملیات همچنین مقادیری سلاح و مهمات و بمب‌ از مخفیگاه‌ها کشف و ضبط شده است.

«علی الحسینی» مسئول هماهنگی الحشد الشعبی در محور شمال امروز به وبسایت المعلومه گفت که عمده فعالیت تروریست‌ها در عراق، در سه استان صلاح‌الدین، دیالی و کرکوک متمرکز است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت