واکنش حماس به تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه

جمعه 12 ارديبهشت 1399
09:08
واکنش حماس به تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس » در واکنش به تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه خواستار اتحاد و همبستگی امت اسلامی برای مقابله با تجاوزات این رژیم شد.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از شبکه خبری المیادین، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس با اشاره به تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه گفت: رژیم صهیونیستی بار دیگر با حمله به خاک سوریه «عربده کشی و یاغی‌گری » خود را به نمایش گذاشته است.

وی تاکید کرد که تنها با تلاش‌های هماهنگ و واحد امت اسلامی برای مقابله با این رژیم و کنار گذاشتن تمامی تلاش‌های عادی‌سازی می‌توان به عربده کشی و یاغی‌گری این رژیم پایان داد.

خبرگزاری رسمی سوریه بامداد امروز جمعه دوازدهم اردیبهشت ماه از حمله موشکی رژیم صهیونیستی به چندین مراکز در استان «قنیطره» سوریه خبر داد.

بر اساس گزارش سانا، بالگردهای رژیم صهیونیستی با شلیک چندین موشک اهدافی را در منطقه جنوبی سوریه هدف قرار دادند که تنها خسارت مادی به همراه داشته است.

بر اساس این گزارش، این حمله از حریم هوایی جولان اشغالی سوریه صورت گرفته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد