موسوی اقدام جنایتکارانه و بزدلانه داعش در عراق را به شدت محکوم کرد

يکشنبه 14 ارديبهشت 1399
15:09
موسوی اقدام جنایتکارانه و بزدلانه داعش در عراق را به شدت محکوم کرد سخنگوی وزارت خارجه ایران اقدام جنایتکارانه و بزدلانه گروه تروریستی داعش در به شهادت رساندن تعدادی از مجاهدان روزه‌دار الحشد الشعبی در ماه مبارک رمضان را به شدت محکوم کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) اقدام جنایتکارانه و بزدلانه گروه تروریستی داعش در به شهادت رساندن تعدادی از مجاهدان روزه‌دار الحشد الشعبی در ضیافت الهی ماه مبارک رمضان را به شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تسلیت و ابراز همدردی با دولت و ملت سرفراز عراق، ابراز امیدواری کرد که کشور بزرگ عراق هر چه زودتر با همدلی و مجاهدت دولت و ملت این کشور از شر اندک باقیماندگان فرتوت از این گروه منحوس تروریستی که با کمک و پشتیبانی برخی دولت‌ها شکل گرفته و حمایت می‌شوند، رهایی یابد.

موسوی همچنین اظهار داشت: تاریخ نشان داده است که خون پاک مجاهدین فی سبیل الله هرگز به هدر نخواهد رفت و انتقام این خون‌های پاک که موجب رشد و بالندگی اسلام، عدالت و حقیقت است، گرفته خواهد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از تلاش‌های عراق در مبارزه با تروریسم و استقرار صلح و ثبات در این کشور حمایت کرده و هرگونه‌ اقدامی برای برهم زدن ثبات و آرامش در عراق را مردود و محکوم می‌داند.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت