لندن: چین باید به سوالاتی درباره شیوع ویروس کرونا پاسخ دهد

دوشنبه 15 ارديبهشت 1399
14:12
لندن: چین باید به سوالاتی درباره شیوع ویروس کرونا پاسخ دهد وزیر دفاع انگلیس با گرفتن انگشت اتهام به سمت چین در موضوع شیوع ویروس کرونا، گفت پکن باید به سوالاتی درباره این بیماری پاسخ دهد.

العالم - اروپا

«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس امروز (دوشنبه) مدعی شد سوالات متعددی درباره چگونگی شیوع ویروس «کووید۱۹» وجود دارد که چین باید پاسخگوی آنها باشد و در آینده نیز لازم است تحقیقی درباره نقش پکن در این همه‌گیری انجام شود.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، والاس در یک گفت‌وگوی رادیویی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا چین باید درباره سرعت خبر دادن به جهان درباره شیوع ویروس کرونا جواب پس دهد، گفت: «بله همینطور است».

وی توضیح داد: «زمان بررسی پس از واقعه درباره این موضوع نیز، پس از آن است که همه ما این [همه‌گیری] را تحت کنترل درآورده، از آن عبور کرده و اقتصادهایمان نیز به وضعیت عادی بازگشته است».

این مقام انگلیسی همچنین افزود: «لازم است چین درباره چیزهایی که [از شیوع کرونا] آموخته، کمبودهای آن و همچنین موفقیت‌هایش شفاف و رو راست باشد».

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز قبل مدعی شد که دلایل متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد منشأ ویروس کرونا، آزمایشگاهی در ووهان چین بوده است.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا نیز بامداد جمعه باز هم در نظری مخالف با جامعه اطلاعاتی آمریکا مدعی شده ویروس کرونا در آزمایشگاه «ووهان» ساخته شده است.

اتهام‌زنی مقامات آمریکایی و انگلیسی به چین در حالی است که «اسکات موریسون» نخست‌وزیر استرالیا با رد ادعای آزمایشگاهی بودن ویروس جدید کرونا گفته هیچ اطلاعاتی که از ایده آزمایشگاهی بودن ویروس کرونا پشتیبانی کند در اختیار ندارند.

برآوردهای ویگاه «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد حدود سه میلیون و ۵۶۶ هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده‌اند، ۲۴۹ هزار نفر فوت کرده‌اند و یک میلیون و ۱۵۵ هزار نفر بهبود یافته‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد